EventEase pres. Nordic Soundscapes vol. 2 (21 януари @ Tell Me Bar)

Събития (минали) — От на януари 17, 2017 в 10:43

Nordic Soundscapes – вечерта, посветена на скандинавската инди и електронна музика, се завръща с второ издание на 21 януари в TELL ME BAR!

––––

Селекцията на музиката отново ще бъде ориентирана към скандинавското инди и електронно звучене, ще включва парчета и ремикси на Röyksopp, Trentemøller, Prins Thomas, Little Dragon, Todd Terje, Lindstrøm, Múm, Bjork, GusGus, Lulu Rouge, Lykke Li, Kasper Bjørke и oще много други страхотни банди и ди-джеи, идващи от северните страни на Европа – Щвеция, Норвегия, Финландия, Исландия и Дания, а зад пултовете този път ще застанат sayulke  и martin.

martin4

Martin е меломан и движещата сила на artnewscafe, подбира изцяло музика на заведението, както и част от плейлист-а на онлайн радиото LMEY. Отдавна е фен на скандинавско звучене, а сетовете му варират в различни стилове и винаги подбира музиката си спрямо атмосферата и настроението на околните. Има изяви, както в Пловдив, така и в София в барове като Club Fargo, Club Void, Bar KICK’S, Jules Verne и др.

Sayulke, съосновател и част от dj състава на аудио-визуалния колектив МЕЛФОРМАТОР, харесва многообразието в музиката, като предпочита основно електронното звучене. Обича добре композирания микс, но за него най-важна е емоцията, която се създава чрез музиката. Скандинавскoта звучене винаги е било определящо за вкуса му, а сред любимите му изпълнители се нареждат имена като Kiasmos, Samaris, GusGus, , WhoMadeWho, Royksopp, Trentemoller, легендарните Sigur Ros и много други.

TELL ME BAR се намира на ул. Иван Вазов 12. Събитието е с начален час 22:00 и вход от 5 лева.

Допълнителна информация около събитието следете на:

https://www.facebook.com/events/1289518234441544/

https://www.facebook.com/eventeaseparty/

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes