Клуб *Mixtape 5* на 6 години! (3-4 февруари @ клуб *Mixtape 5*)

Събития (минали) — От на януари 23, 2017 в 23:24

Клуб *Mixtape 5* празнува 6-тия си рожден ден с двудневно парти в началото на февруари!

––––––––––-
На 3 и 4 февруари празнуваме 6-ия рожден ден на клуб *Mixtape 5* с музикалната игра на сезона, а виe на колко години се научихте, че играта е най-бързият начин за учене?

За тези 6 години любимият клуб непрестанно се учеше и се превърна във водещ фактор в играта на българската музикална сцена с 2 основни роли: на домакин на едни от най-зрелищните дербита и като селекционер и продуцент на много разнообразни музикални случки и концепции.

За изминалата година клубът е бил домакин на стотици концерти, промота на албуми, диджейски партита, рождени дни, частни и фирмени забави и др.

С предстоящите 2 дни в 2 зали казваме 2 пъти огромно „Благодаря!“ на всички фенове, които бяха сърцето на цялата тази магия, и се вълнуваха от залез до зори на любимия си концерт или парти. За всички нас екипът на клуба е погтоврил 2 пъти повече от всичко онова, което някога сме си представяли, че може да ни се случи за началото на Малък Сечко!

За капак три билета от злато ще се носят във въздуха през двете вечери, като ще намерят най-силните играчи в края на 2-рата (събота) вечер, и ще му осигурят едногодишен достъп до всички събития в *Mixtape 5* до края на 2017!  Условията на играта на място, защото който играй… 😉

Poster M5 6th Birthday

3.02.2017 – ПЕТЪК – DJ NIGHT

На първата петък вечер от февруари, в навечерието на истинския рожден ден на клуба – 3-ти срещу 4-ти февруари, сме подготвили една истински сгряваща всички сетива вечер, в която диджеите завладяват *Mixtape 5*!

Stööki Sound (а.к.а. легендата на съвременната трап сцена) е поредното име на световен артист, поканен да взриви A-Side на 3 февруари, защото качественият звук винаги е имал значение. Трап, хип-хоп, бас…Продуцентът пристига директно от Лондон, за да разбули духовете на нощна София. За да подгреят, загреят, разгреят и всички подобни актуални сказуеми, нашите любими агенти ще се включат подобаващо във вечерта. DoLittle, SAVA и Eskudrone са с нелеката задача да поддържат нивото на трап и жега постоянно високо.

В малката зала (B-Side) по същото време обстановката ще е взривоопасна, защото бъдещите звуци на София ще нажежават обстановката с динамичен бас от ново измерение. Future Sounds of Sofia (FSS) ще заформят дръм и бас разнообразието, където всички ще танцуваме заедно до зори, както една по-стара дори от нас традиция повелява.

4.02.2017 – СЪБОТА – LIVE NIGHT

На следващия ден (а.к.а. РОЖДЕНИЯТ) клубът ни кани заедно да пеем и танцуваме цяла нощ с едни от любимите ни лайв изпълнения, омагьосвали ни през тези 6 години и предстоящи да се развиват на сцената на *Mixtape 5*.

На 4-ти февруари в A-Side ще се срещнат едни от най-колоритните герои от българската музикална сцена. Жлъч и Гена ще наредят всички подходящи и недотам рими за един рожден ден, а лиричните пост-пънк музиканти Оги*23 ще ви припомнят, че това е обир, но не за пари, а за сърцата ви. След това с плавен преход под звуците на „да сме там, да не мислим за нищо“ ще се присъединят най-любимите ни рап герои в тази сложна музикална игра, а именно The Top Stoppers. След като те вдигнат нивото минимум до космоса, Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени ще ни накарат да пеем и танцуваме заедно с тях до малките часове на 5-ти за 6-тия. ДжNпCy Joker ще е диджеят, оформящ музикалната рамка на това соаре, защото.. селекцията му от хитове със сантиментална нотка са повече от подходящи за рожден ден, пък камо ли за този.

B-Side ще бъде превзета от по-тежки звуци и вокали с контрастиращо вълшебната Миленита с нейния лайв бенд по средата на нощта. Едни от най-сериозните представители от българската сърф рок и хард-кор сцена ще натиснат play и свят ще ни се завие.

Van Cock и Last Hope са любими български банди на световно ниво от дългогодишната селекция на клуба и освен това са първите имена от това multi-player ниво.. През цялата вечер музиката ще селектират двама от най-сериозните разбирачи на тази сцена, а именно Panick Attack Selector и Rosty.

Това е случката, за която след като прочетохте всичко. Започвате сухи тренировки, нали?

Билети

  • 15 лв. еднодневен билет
  • 20 лв. комбо (за двете вечери)

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/280235875724627/

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes