Ъпсурт & Миленита Live Bands (23 декември @ клуб *Mixtape 5*)

Събития (минали) — От на декември 19, 2016 в 12:14

Дебютната среща на любимците на българската публика Ъпсурт и Миленита ще се случи на 23 декември в голямата зала на клуб *Mixtape 5*!

––––––––––––––

В навечерието на коледните празници в клуб *Mixtape5* ще се случи една особена коледна приказка с главното участие на Дядо Коледа, Снежанка, джуджетата и компания.  В главните роли – ЪпсурТ, Миленита, Мария Драгнева, балет „НОВА“ и DJ CASS.

На 23 декември клуб *MIXTAPE 5* дебютно посреща заедно джази-фънки вълшебницата и рап любимците на България за тази уникална колаборация, която ще бъде музикално завършена от двете живи банди на артистите.

ЪпсурТ Live Band е един от концертите, превърнали се в традиция за клуба. На 23 декември те няма да изпеят нищо за Santa Claus, нито пък за традиционния коледен призив за световен мир, а вие готови ли сте за техния хип-хоп еликсир?

upsurt1

Тогава традиционно до ЪпсурТ се нареждат Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани), за да забъркат един истински живи рап експлозии.

Този път и носещата дъх на лято Мииленита ще се появи да възпее черните котараци, Мария и още няколко „типично коледни“ сюжета в компанията на нейната лайв банда в състав: Алекс Атанасов – бас, Иван Стилянов – китара, Стефан Цеков – барабани, Георги Стойков – тромпет, Владислав Мичев – тромбон, Волен Милчев – вокали.

milenita

За да завършат този чудат музикален старт на коледните празници на сцената, заедно с ЪпсурТ ще се появят и приказните Мария Драгнева и Балет „Нова“.

DJ CASS както винаги ще завърши вечерта с нейния размръзяващ хип-хоп сет, който ще продължи до малките часове на 24 декември.

maria_dragneva_balet_nova

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/720641004783406/

БИЛЕТИ:

  • предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Eventim.bg, вкл. и на print@home
  • на входа: 20 лв. (при останала наличност)

Препоръчва се предварителното им закупуване, заради ограничения брой!

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes