The Science – ‘Perdono’ (безплатен даунлоуд)

MP3/Даунлоуди — От на декември 12, 2016 в 10:15

Експерименталното българско трио The Science „извинително“ пуска един от най-красивите си тракове за свободен даунлоуд!

–––––––––

Българският продуцентски/диджейски колектив The Science, пребиваващ на територията на „подземното“ звучене, е сред имената, които следим с интерес.

През изминалата година артистите ни впечатлиха изключително много с парчето си ‘Perdono‘, а днес, след като то беше пуснато за свободно сваляне, портретът на The Science се извиси още по-нависоко в очите ни.

Отскоро дуото има зад гърба си подкрепата на голям лондонски лейбъл. През идните месеци пък ни е обещано и ново EP, съпроводено от няколко ремикса на авторските им продукции. Засега имената, за които сме наясно, че ще се включат със свои версии, са на Woulg и Kursa, но предстои обявяването и на още артисти.

Така че, ако сте любопитни да узнаете защо продължаваме да подкрепяме българската електронна сцена, пълният отговор се крие в това парче.

Сега най-горещо ви препоръчваме да си го дръпнете от Soundcloud страницата по-долу (бутонът за сваляне се намира в падащото меню „More“) и да се насладите на невероятната симбиоза между „интелигентна“ електронна музика и оргазмопредизвикващия вокал на женската част от триото.

Повече за The Science ще намерите на:

Facebookhttps://www.facebook.com/s0ulslept
Soundcloudhttps://soundcloud.com/sleptslept

Тагове: , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes