Signal – ‘Only You’ (безплатен даунлоуд)

MP3/Даунлоуди — От на декември 26, 2016 в 15:22

И Signal ни радва с авторски коледен подарък!

––––––––

Холандкият „дръм и басър“ Signal, когото слушахме на живо в началото на ноември благодарение на Future Sounds of Sofia, ни подарява свой трак за безплатно сваляне по случай коледните и новогодишни празници!

17-годишният продуцент е затрил проекта си с парчето, озаглавен ‘Only You‘, затова е решил, че моментът е подходящ, за да ни направи подарък от наличния материал, макар и в mp3-формат.

Припомняме, че Джонатан има зад гърба си вече издания за лейбъли като Critical, Invisible, Renegade Hardware, Cyberfunk, Ammunition, Rise Audio, Bad Taste.

В каталога му виждаме редица колаборации с други млади таланти като Disprove, Phentix, Segment, Concept Vision, Agressor Bunx, Heamy и Allied. Чухме, че е влизал в студиото и с ветерани от ранга на Icicle и June Miller. DLR пък пуска втори албум за Dispatch, в който има трак именно със Signal!

А най-голямото досега постижение за него, най-вероятно, е статуетката за „изгряващ продуцент“, връчена му на тазгодишните награди на Drum&Bass Arena Awards.

А сега, може да свалите парчето ‘Only You‘ от долупосочения Soundcloud линк. И да знаете, че „вокалите“ (както самият той се е изразил) са си негови, хаха.

Повече за Signal ще намерите на:

Twitter: https://twitter.com/jonathansignal
Facebook
https://www.facebook.com/signaldrumandbass/
Soundcloud: https://soundcloud.com/signaldrumandbass
Youtubehttps://www.youtube.com/user/signaldrumandbass

Тагове: , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes