Иван Шопов и EventEase pres: ONE MAN PARTY vol. 4 (16 декември @ клуб „Mixtape 5“)

Събития (минали) — От на декември 12, 2016 в 20:11

Иван Шопов и Авигея са готови със съвместният си албум, а част от него ще може да чуем на живо в четвъртото издание на ONE MAN PARTY в Mixtape 5 на 16 декември! За първи път в седемчасовия музикален маратон, представящ различни проекти на мултидисциплинарния артист, се включва чуждестранен гост – дръм и бас чудовището Limewax!

–––––-

Четвъртото издание на ONE MAN PARTY, събитие, превърнало се в емблема на алтернативното музикално преживяване, ще предложи на меломаните истинско пътешествие в света на електроната музика. Иван Шопов в четири от музикалните си превъплъщения – Шопов (Ivan Shopov / Cooh / Balkansky / Drum Kid) и неговата ONE MAN армия от артисти ще се включат в 7 часов музикален маратон на 16 декември в Mixtape 5.


ONE MAN PARTY vol. 3 беше през вече далечния месец април, но спомените ни са все така живи и близки! Точно по тази причина нямаме и търпение за предстоящото 4-то издание на събитието. Първи зад пулта редом до Ivan Shopov ще застанат Mytrip и Climaxim. Mytrip e дългогодишен дарк ембиънт проект на електро-акустичния композитор Ангел Симитчиев, преподавател по саунд арт в Националната художествена академия. Мрачните и дълбоки атмосферни звуци събират Ангел и Иван, които ще стартират вечерта на 16-ти декември  в компанията на второто аз на украинския продуцент LimewaxClimaxim ще омагьосат публиката с извънземното си ембиънт/дрон лайв шоу.

И този път феновете на суровата техно музика няма да останат разочаровани. За четвъртото издание на ONE MAN PARTY, Иван кани себеподобния си, мултиталантлив KlimentКлимент Дичев. Kliment е самостоятелен електронен проект, който възниква след многогодишни експерименти на артиста с разнородни жанрове електронна музика – progressive, psytrance, deep minimal, ambient, idm, drum and bass.

 

avigeya-by-geokalev

Колаборацията между Balkansky и вокална група Avigeya/Авигея без съмнение е едно от най-хубавите неща, случвали се през последната година на българската сцена и култура. Зад Avigeya/Авигея стоят младите и талантливи народни певици – Александра Василева, Ралица Кирилова, Милена Великова и Сибина Раденкова, които за трети път ще се качат на сцената заедно с Иван (по-точно с  третото  му аз- Balkansky) и буквално ще изстрелят публиката в космоса, която ще има и прекрасния шанс да чуе неизпълнявани до този момент композиции от предстоящия им съвместен албум, който очакваме в началото на 2017-та!

Последната част от вечерта ще бъде 3-часовият дръм и бас разбиващ маратон от Cooh и Limewax – украинският продуцент Maxim Anokhin. Те работят заедно от вече седем години, като се придържат към безкомпромисния мрачен звук, създавайки редица издания за едни от най-големите лейбъли в света.

Любовта им към експерименталната музика довежда и до съвместния им проект, наречен LOOH. В момента двамата работят по новия им съвместен албум, ексклузивни парчета от който ще можете да чуете в ранните часове на ONE MAN PARTY.

mytrip_cooh

Повече информация за събитието ще намерите във фейсбук – https://www.facebook.com/events/551847221693103/

Онлайн/електронни билети:

http://ticketportal.bg/podujatie_search.asp?id=44029

17лв.- стандартни и онлайн билети в мрежата на Ticketportal, бензиностанции  OMW,  книжарници BOOKTRADING , магазин НА ТЪМНО и НДК ;

15лв.- само в магазин Яко на ул. Граф Игнатиев №43 (в безистена до Subway)

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes