WARD 21 на живо в София (27 ноември @ клуб LIVE & LOUD)

Събития (минали) — От на ноември 21, 2016 в 16:37

Ямайският колектив WARD 21 гостува за втори път в София! Датата е 27 ноември (неделя), а мястото – клуб „Live&Loud“.

–––––––––––

Денсхол събитието на годината е подкрепено от натуралните хартийки GREENGO и гроушоп GREEN PLANET. За музикалната селекция ще се погрижат българските селектори DJ ZION (ZLZ), BASHMENT (Manners) и PARAPITEK (Jamaica Fever Plovdiv). Хост ще бъде Kappa Irie (ZLZ)

WARD21

Годината e 1998 г. Мястото – ул. „Сейнт Лусия“, Уотърхаус, Кингстън, в звукозаписното студио на King Jammys.

Ямайка и останалата част от света са на път да се сблъскат с група от музикални и лирически лица, които създават изцяло нов звук в денсхол музиката, за разлика от всичко друго. чуващо се по това време.

Легендарният музикален продуцент King Jammys лично имал видение и съзрял потенциала в тези млади мъже от Уотърхаус. Той събира Марк „Mean Dawg“ Хенри, Андре „Suku“ Грей, Раналдо „Rumblood“ Евънс (той напуска групата през 2008 г.) и Кунли МакКарти заедно и им дава платформа, чрез която да изразят себе си музикално. Така те сформират групата WARD 21 – името на психиатрично отделение в Университетската болница в Кингстън, Ямайка.

Групата създава значително количество „номер едно“ хитове като ‘Haters‘, ‘Rhyme‘, ‘No Appologies‘, и ‘Garrsion‘. Канени са на турнета по целия свят и са спечелили многобройни и изключително посветени фенове в световен мащаб. WARD 21 са издали безброй сингли, както и 5 студийни албума, а именно ‘Mentally Disturbed’, ‘U Know How We Roll‘, ‘King of the World‘, ‘Генесис‘. Последният ‘Still Disturbed‘ излиза през ​​2014-та – годината, в която групата посещава с концерт на живо и българската столица София за първи път!

Сега WARD 21 отварят нова глава в историята си. С пускането на ‘Power Surge‘ EP (Germaica Digital) се дава първият знак на новата кампания и е предястие за предстоящия 6-и студиен албум, който очакваме по-късно тази година, и който ще бъде изцяло продуциран от сина на King Jammy – Jam 2.

‘Power Surge’ представлява само едно нещо: oригинален и автентичен денсхол. WARD 21? Можете да им викате „Kръстниците“ на ямайския хардкор!

КЪДЕ: клуб LIVE& LOUD (София, ул. „Позитано“ №80),
НАЧАЛО: 21:30-22:00 ч.

БИЛЕТИ

Билети може да закупите онлайн в мрежата на Ticket Logic Bulgaria: https://goo.gl/l5gpJU (ePay , Visa & Mastercars) ; и др.

  • стандартен билет – 20 лв.
  • на място – 25лв.

Пространството в клуба е ограничено, затова и бройката на билетите е ограничена!

Тагове: , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes