Pete Tong – ‘Waiting All Night’ (fеаt. Ella Eyre) (видео)

Видеоклипове — От на ноември 18, 2016 в 10:00

Pete Tong и Heritage Orchestra вдъхват „класически“ живот на съвременни денс хитове!

–––––––––-

През лятото на 2015 година за първи път от 120 години насам BBC Proms посрещна своеото Radio 1 за едно небивало досега изпълнение, озаглавено Ibiza Prom.

BBC Proms всъщност e 8-седмичен музикален маратон, провеждащ се в „Royal Albert Hall“ в Лондон, на който ежедневно се представят оркестрални концерти на класичкеска музика.

Именно през изминалата година легендата на електронната сцена Pete Tong, заедно с диригента Jules Buckley и 65-членният състав на Heritage Orchestra решават да експериментират и да трансформират златни денс хитове  в оркестрални шедьоври.

Нещата се получават повече от добре и освен с успех концертът е овенчан и с последвал го албум. Той е е наименуван ‘Classic House‘ и  който излиза точно след седмица (26 ноември).

Проектът разбива рекордите по слушаемост на радиото, а само за седмица около 500 000 потребители са наблюдавали събитието в YouTube.

В траклистата присъстват някои от любимите ни съвременни парчета, като напр. ‘Waiting All Night‘ с Ella Eyre, чийто официален клип може да видите по-долу, ‘Insomnia‘ на Faithless, ‘Feel The Love‘ с John Newman и много други. (ТУК може да чуете цялата траклиста и да закупите албума)

Тагове: , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes