FSS pres. Anile (2 декември @ клуб *MIXTAPE 5*, A-Side)

Събития (минали) — От на ноември 27, 2016 в 16:02

Последният месец от годината чука на вратите ни, а с идването му приветстваме и следващото събитие на Future Sounds of Sofia. Само месец след гостуването на Signal столичното крю кани друго интересно име и това е Anile! Датата е 2-ри декември и този път организаторите ще ни приютят в голямата зала на клуб Mixtape 5.

–––

Future Sounds of Sofia продължават да интригуват популацията на София с дръм и бас звуци от бъдещето. Организацията успява да привлича интереса ни, въпреки огромното количество на партита, случващи се всеки уикенд. Ето, че и този път те залагат на качествен гост с богат и разнообразен каталог от музика. Anile не е сред продуцентите с милиони гледания в youtube, но за сметка на това през годините музиката му се издава от ключови лейбъли като Deep Soul Music, Inneractive, Ingredients, Cylon, Renegade Hardware, Broken Audio, Commercial Suicide, Absys, CIA, Innerground, Blu Mar Ten Music, Soul:r и Hospital. Още през 2011 г. артиста става част от екипа на Med School и именно това е лейбъла, за който миналата година излезе дебютния му албум ‘Perspective’.

Освен госта трябва да споменем и масивния локален съпорт, който ще му окажат организаторите! На сцената отново ще чуем Phirah и Thrust, които се отличиха с най-дълбоките и мелодични сетове на партито със Signal. Другите две имена изявили се тогава ще застанат рамо до рамо или back to back, а това са именно Hydrashock и Vasquez. Към цялата банда се присъединяват и  FSS любимците ни Robustus и Smartech!

Няма как да не споменем факта, че този път събитието ще се проведе в голямата зала на клуб Mixtape 5 aka A Side! Очакваме, че ще има място за всички, кислорода ще е предостатъчен, а звука и осветлението ще са с гаранцията за качествно на Future Sounds of Sofia. Входът е с цена от 15 лв. Започваме в 22:30, така че елате от рано!

Предстоящото събитие може да следите във Facebook: https://www.facebook.com/events/1252744518089114/

Повече информация за Future Sounds of Sofia и Anile ще намерите на:

Facebook

Signal: https://www.facebook.com/ANILE.MUSIC/
Future Sounds of Sofia: https://www.facebook.com/future.sounds.of.sofia

Soundcloud
Signal: https://soundcloud.com/anile
Future Sounds of Sofia: https://soundcloud.com/future-sounds-of-sofia

Mixcloud
Future Sounds of Sofia: https://www.mixcloud.com/futuresoundsofsofia

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes