F-act: ’24 EP’ Promo Party (18 ноември @ клуб „MAZE“)

Събития (минали) — От на ноември 13, 2016 в 20:37

 F-act с нов албум, празнува издаването му със „скромно“ парти на 18 ноември в клуб „MAZE“!

–––––––––

Само след броени дни столичното емси F-act ще издаде новия си краткосвирещ албум ‘24‘. Това е първият му релийз за последните 8 години, след като през 2008 г. издаде соловия си албум ‘Редове за слушане‘.

След дългата пауза, в която той завършва Фотография в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ и прави няколко проекта, изложби и една фотографска книга, той се връща в рап играта с доста изразителен стил, ошлайфан от разнообразната музика, към която проявява интерес и обогатен от любовта му към различни сфери на изкуството.

f-act_view_03

Ето какво казва F-act за новата му постичка: „24 е едно физическо денонощие, но за мен времето никога не е било константно. 24 е един цикъл, който може да бъде също така 60, 1, 7, 12, 365 или петстотин милиарда хиляди десетки. Защо EP, а не албум…защо 24, вместо 7? Защото след това идва друг ден, приятели, и аз предпочетох да затворя този цикъл за сметка на времето си за спане.

В тавата липсват гост-емсита, затова в нея ще можем да чуем само неговото редене. Но преди да изофкате, ви предупреждаваме, че замесените хора са брутално яки! Инструменталите са на Pumpkin Temp, Sezko, Евгени (SCC), Maker и KinDread. STARTERAs пък се занимава със смесването и мастерирането на парчетата, като, освен това, се включва в творческия процес със зверски скречове, обложката е дело на графити зверовете на София – 140 идеи / one for all ideas.

За да е по-интересно, освен немалкото количество дискове, Ефекта решава да издаде лимитирана серия от 30 аудио касетки, ръчно надписани с тиража и подписани от него.

Автор: Мариян Русев

Автор: Мариян Русев

Партито в клуб MAZE се очаква да бъде едно от силните и значими събития на сцената ни.

Skiller, Starteras, Жлъч, Гена, Trasher, vWhy? и F-act ще разкъсат подиума на парчета, обещали са да хвърчат шрапнели.

Така че, ако искате да избягате от ежедневното, от комериалното, заповядайте на това скромно събитие, защото то може да предполжи по нещичко за всеки – за рап феновете, за критиците и за хората, които вярват, че рапът не е музика за глупаци.

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1797110743871164/

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes