DJ CHEEBA и DJ MONEYSHOT със специално тур шоу у нас (26 ноември @ клуб *Mixtape 5*)

Новини — От на ноември 18, 2016 в 16:24

На 26 ноември DJ CHEEBA и DJ MONEYSHOT пристигат в клуб *Mixtape 5* с новото си фънки-рап аудио-визуално „RETURN TO THE BOOM BAP“ тур шоу!

––––––––-

26 ноември е датата, на която клуб *MIXTAPE 5* ще посрещне новаторите DJ Cheeba и DJ Moneyshot. Диджей експериментаторите ще представят чисто новото си тур шоу „Return To The Boom Bap“, в което забъркват култови хип хоп класики с акапелни и инструментални живи изпълнения, за да създадат един от най-главозамайващите аудио-визуални проекти за последните години.

Локалният съпорт е поверен на дековете на STARTERAs и DJ Skill, които ще извадят най-бутиковата си селекция от висококачествен хип-хоп и фънк, за да подгрее подобаващо феновете в *MIXTAPE 5*.

cheeba-moneyshot-boombap-2

Съвременният революционер от Бристол DJ CHEEBA се включва винаги на време, за да завърти дековете и главите на всички присъстващи. Със супер характерната си бленда от класически брейк, хип хоп, електроника, рок, детски записи, дръм и бас и, общо взето, всичко, което чуе и го вдъхнови междувременно, Cheeba притежава несравними ехнически суперсили, познания и завидна доза хумор, за да сглоби перфектният пъзел.

Мисията му е да реже и сглобява (cut and paste) всичко, което някога някъде сте видели, чули или сте си представили.

Пригответе се за игра на асоциации, която ще ви накара да потанцувате, помислите и да се усмихнете… това не е стандартният диджей, приготвил ви просто приятна селекция от познати мелодии и звуци.

Набеден за един от най-развиващите се аудио-визуални артисти в наши дни, Cheeba с лекота грабва феновете по целия свят с уникалния си с космическите си аудио-визуални проекти.

„The Reels of Solid Steel“, „Revenge of the Nerd“, „DJ Cheeba: Live“ са едни от най-емблематичните му ауидо-визуални релийзи, които са определяни като едни от най-иновативните и качествени музикални проекти от съвременната диджей сцена през последните години.

DJ MONEYSHOT със сигурност също е любимец на мнозина ценители на качественото клубно звучене със своите смазващи записи, хип хоп класики и фънки брейк загрявки.

Той е друг емблематичен резидент, известен с неподправения си нюх за „mashup“ експерименти със звуци и мелодии, които ще раздвижат тялото и ума ти за дълго.

Майсторите на дек манипулацията са отново заедно на път с чисто новото си шоу – 4 дека, голям LED екран и не ни се мисли още какво.

boom-bap-propmo-shot

„Return to the Boom Bap“ включва култови рап видеоклипове – микс от най-забележителните акапелни и инструментални живи изпълнения с ремикси от най-тежките звуци от Златната ера на хип хопа.

Клубният сет вече е делил сцена с легендите Mos Def & Africa Bambaataа и несъмнено ще спечели всички фенове със сантимент към 90-те!

Очаквайте: Gangstarr, Black Moon, Nas, Beastie Boys, The Alkaholics, A Tribe Called Quest, Black Star, KRS-1, Biggie Smalls, Pete Rock, Lords of The Underground, Mob Deep, Das EFX, Rakim и много много други.

Вратите отварят в 22:00 часа.

Билети:

  • 12 лв. при предварителна продажба в мрежата на Eventim
  • 15 лв. на вход

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/128786104258677/

Тагове: , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes