YALTA CLUB pres. InterSOLAR: NYE SOFIA 2016 (31 декември @ зала „Арена Армеец“)

Събития (минали) — От на октомври 24, 2016 в 19:23

Тази година YALTA CLUB си взима почивка от традиционнoто парти Solar Christmas, за да даде път на едно ново събитие – INTERSOLAR 2016!

––––––––

В навечерието на Нова година, в зала „Арена Армеец“, хиляди българи и гости от цял свят ще посрещнат Richie Hawtin, Tale of Us, The Martinez Brothers и Liubo Ursiny. С такава селекция от артисти София директно се нарежда рамо до рамо с градове като Берлин, Мадрид и Амстердам – утвърдени клубни и фестивални дестинации!

Основен акцент в програмата ще бъде легендарният Richie Hawtin, който стартира 2016г., като обяви партньорството си с дизайнера Andy Rigby-Jones, Allen & Heath, за да създаде „PLAYdifferently“ – ново поколение диджейски миксери, които ще разширят креативността на днешното поколение електронни музикални творци, като ги предизвиква да излязат от зоната си на комфорт.

Именно на този бранд миксери ще свирят всички диджеи за вечерта. В това число влиза и берлинското дуо Tale of Us – родени с талант както за продукции, така и за изпълнение.

Може би най-голямата изненада за феновете SOLAR беше анонса на дуото The Martinez Brothers. Резидентите на „DC-10“ в Ибиза, са едни от най-търсените диджеи в световен мащаб и лица на световноизвестен моден бранд, а гостуването им на новогодишното парти ще бъде техен дебют в България.

Вечерта ще открие LIUBO URSINY – създател на концепцията TAKEOVER на YALTA CLUB и главен „виновник“ за букинга на клуба в последните години.

Билети за INTERSOLAR 2016 ще бъдат пуснати в продажба на 1 ноември в мрежата на Eventim, OMV, THE MALL и YALTA CLUB на цени от 50 лева за стандартни билети и 100 лева за ВИП билети.

intersolar-coverphoto-1920x1080

За артистите:

RICHIE HAWTIN

Диджей и продуцент, Richie Hawtin често е наричан краля на минимал техното. Той е един от най-креативните артисти на световната електронна сцена – иноватор не само в музиката, но в различни области, вариращи от изящни изкуства до технологичен авангард. За да отбележи 25-годишнината от създаването на Plus 8 Records през 2015г., Hawtin издаде чисто нов албум, наречен ‘From My Mind To Yours‘. С новите си записи, и представяйки своите ENTER събития посвета, Hawtin стартира 2016г. със създаването на PLAYdifferently.

TALE OF US

Хубавата музика трябва да разказва история. Приказка от изживяване. Приказка от загубена или спечелена любов. Приказка от нас – Tale of Us. Това е името и водещ принцип на Берлинското дуо. Музиката на Karm и Matteo, която има изключително мелодичен и емоционален поглед върху традиционното техно, се превърна в емблематична част от световната електронна сцена. През 2015 г. дуото беше обявено за диджей тандем на годината от списание Mixmag. По-рано тази година пък, те стартираха и собствени партита, наречени Afterlife, които бързо набират популярност и вече са били успешни в Лондон, Амстердам, Барселона и Ибиза. Миналият уикенд, Afterlife присъстваше и на ADE 2016.

THE MARTINEZ BROTHERS

The Martinez Brothers – двамата братя, израснали в Бронкс, са категорични лидери на световната хаус сцена. Като резиденти в легендарния клуб DC-10, в Ибиза, те постоянно демонстрират вродената си способност да зареждат тълпата, с микс от иновативни звуци и чаровно присъствие. Тази способност е оценена и от Pete Tong, който обявява музиката им за Звукът на годината за 2016. Steve и Chris имат непрестанни пътувания по света, което е доказателство, че те са най-бързо изгряващите звезди на сцената в момента.

LIUBO URSINY

Liubo Ursiny е един от дългогодишните резиденти на YALTA CLUB и е зад пулта от почти 10 години. Името му е добре познато на местната електронна сцена, а още по-познати са интелигентната хаус и техно музика, която свири. Освен диджей, любимецът на Hernan Cattaneo е и основна част от организаторския екип на събитията на YALTA.

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes