Rødhad и Milton Bradley гости на новия парти бранд на Metropolis Sonic Voyager!

Събития (минали) — От на октомври 1, 2016 в 17:33

Тъмен берлински звук от Rødhad и Milton Bradley ни очаква на Sonic Voyager на 22 октомври  Хладилния завод в София.

–––––––––-

Само месеци след идването на най-добрия Live DJ в света – KinK, и резидента на най-добрия техно клуб в света „Berghain“ – Ben Klock, звукът на Берлин отново ще се пренесе в София за една нощ.

На 22 октомври в Хладилния завод в София ще пристигнат култовите Rødhad и Milton Bradley, а партито е част от събитията, посветени на 20-годишния юбилей на най-стария колектив за електронна музика у нас Metropolis.

За разлика от поредицата „Future Heroes„, която среща настоящите и бъдещите звезди на световната техно сцена, Sonic Voyager е серия партита със силно ограничен капацитет, представяща съвременни електронни артисти, които трудно могат да се поставят в стилови и жанрови рамки.

rodhad_2

Хедлайнерът на второто издание е един от най-горещите берлински диджеи в последните години – Rødhad.

Също част от екипа на Berghain, той владее до съвършенство силата на техното, изпълнено с меланхолия, дълбочина, тъмна сила и дъб, уейв и хаус влияния.

Rødhad е роден и израстнал в Берлин и започва кариерата си на диджей цяло десетилетие преди градът да се превърне в културна столица на Европа. 25 години по-късно талантът му го отвежда във най-горещите техно точки на планетата, а лейбълът му DYSTOPIAN и авторската му музика са признати от гиганти като Marcel Dettmann, Ben Klock, Sven Väth, Dave Clarke и др.

milton-bradley_1

Вторият гост на Sonic Voyager – Milton Bradley – също е чистокръвен берлинчанин, с футуристично виждане за съвременната денс сцена.

Сетовете му варират от експериментално techno до твърд индустриален звук, а често смело издава и ексцентрични атонални проекти, като саундрака му към края на света The End Of All Existence (2010).

Този април излезе и последният му дългосвирещ винил под заглавие ‘Tragedy Of Truth’ през собствения му лейбъл Do Not Resist The Beat!. Изданието директно се качи високо в класациите и беше обявено за един от най-добрите албуми на годината със заразителните си дарк бийтове на границата между танцувалното техно и атмосферичния ембиънт и IDM.

Четвъртото парти от #Metropolis20 е с ограничен капацитет! Билети се предлагат в мрежата на Eventim.

–––––––––-

Събитията на Metropolis се провеждат с медийната подкрепа на Dnes.bg, МikaMagazine.com, Sofialive.bg, Radio NOVA, GO Guide, Stand.bg, stashbg.com, bassline.bg, Djbook.bg, Djambore.com, Koncerti.bg, Timeart.me, Vibes.bg, MySound.bg и ViewSofia.com.

Тагове: , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes