ReelFeel представя Inc. no world & Elektro Guzzi (25 ноември @ Студио „Орфей“)

Новини — От на октомври 25, 2016 в 15:38

От алтърнатив соул до техно саунд ще звучат на 25 ноември в Студио „Орфей„.

––––––––––

Reel Feel ни изненадват с едно по-различно събитие, което ще оживи клубната сцена в началото на сезона. На 25 ноември феновете на нестандартната и разнообразна музика ще чуят две изключителни групи на живо и ще открият типичните бас, китара и барабани по нетипичен начин.

В последните часове на петък Студио „Орфей“ ще отвори врати за концертите на Inc. no world и Elektro Guzzi и ще затвори чак на сутринта след голямата доза техно на Finn Johannses и StefaK.

Мащабното парти на 25 ноември в Студио „Орфей“ се осъществява с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills.

inc_no_world_3_wmghxn

Inc. no world и Elektro Guzzi се качват на музикалната алтернативна сцена преди няколко години и взимат участие в мащабни фестивали като Roskilde, Sónar, Mutek, Eurosonic и клубове от ранга на Berghain и Fabric.

Още през 2013 г. лиричната музика на Inc. no world започва да дълбае в различните настроения на слушателите си. Братята Андрю и Даниел издават дебютния си първи ‘No World‘ албум и базират музиката си на бас, китара и барабани. А красивите вокали на дуото звучат така, както соул стилът на настоящето.

На 25 ноември публиката ще чуе и новия им албум ‘As Light As Light‘, който излезе през септември тази годинa.

elektro-guzzi1

Освен тях на сцената ще видим виенското трио Elektro Guzzi, което ще ни покаже какво стои зад понятието техно банда, използвайки същите музикални инструменти, без дигитални технологии.

Тримата стартрат през 2004 г. и изненадват феновете с прецизно техно без намесата на компютър. Хипнотично е действието на звука и визията на Elektro Guzzi, които се съчетават перфектно по време на концерта.

finn2

Електронната музика ще превземе Студио „Орфей“ веднага след австрийците, за да го превърне в ъндъграунд сцена.

Ще ни отвее диджеят и музикален критик Finn Johannsen, който движи берлинския лейбъл Macro заедно със Stefan Goldmann и работи в един от най-емблематичните магазини за плочи в света – Hard Wax.

stefak_sofia_live3_1024

Зад пулта ще застане и познатият на софийските техно среди StеfaK.

Билети за събитието ще бъдат пуснати в продажба от утре (26.10.2016) с ограничено количество от 15 лева и ще могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

След изчерпване на промоционалните билети, редовната цена ще бъде 20 лева.

Тагове: , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes