FSS pres. Signal (4 ноември @ клуб *MIXTAPE 5*, B-Side)

Събития (минали) — От на октомври 24, 2016 в 01:00

Future Sounds of Sofia и компания подават сигнал за началото на своя парти сезон, като се завръщаме в уютната B зала на клуб Mixtape 5. Датата е 4-ти ноември, а специален гост ще е холандския вундеркинд Signal!

signaldnbphoto

След едно лято изпълнено с музика, пътешествия и приключения сме обратно в столицата. Събитията се обявяват и случват по няколко едновременно, всеки уикенд и парти живота в София е нажежен до червено.

Ето, че и любимото ни дръм и бас крю Future Sounds of Sofia подготвят ново парти и нов интересн гост, но този път не са сами! Към Phirah от столичната организация се присъединяват и Hydrashock (Autonomic BG), Vasquez (Sub Bass NZ) и младия талант Thrust. Всеки от тях ще допринесе за качественото и разнообразно бас изживяване в петъчната вечер, като в светлината на прожекторите този път е специалният гост от Холандия Signal.

Джонатан е едва на 17 години и зад гърба си вече има издания за лейбъли като Critical, Invisible, Renegade Hardware, Cyberfunk, Ammunition, Rise Audio, Bad Taste и т.н. В каталога му виждаме редица колаборации с други млади таланти като Disprove, Phentix, Segment, Concept Vision, Agressor Bunx, Heamy и Allied. Чухме, че е влизал в студиото и с ветерани от ранга на Icicle и June Miller. DLR пък пуска втори албум за Dispatch, в който има трак именно със Signal!

Сигнализираме ви, че остават по-малко от 2 седмици до заветната дата 4-ти ноември. Мястото е side B на Mixtape 5, а ние вече изгаряме от нетърпение да видим и чуем на какво са способни родните диджеи и младият гост.

Входът за партито ще е с цена от 10 лв. до 00:00 часа, а след това ще е 12 лв. Започваме към 22:00, така че елате от рано.

Предстоящото събитие може да следите във Facebook: https://www.facebook.com/events/187581648329392/

Повече информация за Future Sounds of Sofia и Signal ще намерите на:

Facebook

Signal: https://www.facebook.com/signaldrumandbass/
Future Sounds of Sofia: https://www.facebook.com/future.sounds.of.sofia

Soundcloud
Signal: https://soundcloud.com/signaldrumandbass
Future Sounds of Sofia: https://soundcloud.com/future-sounds-of-sofia

Mixcloud
Future Sounds of Sofia: https://www.mixcloud.com/futuresoundsofsofia

Тагове: , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes