Outlook Festival 2016 – бяхме, видяхме и дивяхме!

Ревюта — От на септември 12, 2016 в 11:55

Outlook Festival 2016 си остава любимият ни фестивал! Ето и няколко реда от личните ни впечатления.

––––––––––

За поредна година организаторите на фестивала доказаха, че са на най-високо ниво, като не разочароваха аудиторията на най-голямото в Европа (ако не и в света) „сайнудстейдж“ събитие.

И макар да имаше малки разминавания с очакванията ни от предходните години, в крайна сметка, пак сме готови да се върнем със затаен дъх и, може би, с право, защото иначе за алергичните или нетолерантните към праха положението ще е кофти.

outlook-festival-1

Но ако не е прах, няма и да е слънчево. А, ако не ни пече, ще ни вали. Така че, в крайна сметка, винаги има баланс във Вселената, а в случая и в музикалната такава.  Защото, както вече сме споменавали не веднъж, именно това е мястото, на което спокойно може да отидете цялата компания, независимо кой какъв стил музика предпочита пред останалите.

Тук всеки може да си джитка съвсем спокойно, дори и сам, или да щъка между сцените за разнообразие без да се притеснява, че ще се чувства изолиран, защото атмосферата наоколо винаги е предразполагаща.

outlook-festival-10

Дали емсито ще ви пренесе в света на звучните и (в повечето случаи) хумористични рими, или вокалът на някоя непозната мадама ще ви кара да искате да си купите дискографията й без дори да знаете как се казва, е без превес над мелодиите, които могат да ни накарат да изпаднем в транс от кеф, и да се забавляваме неистово с познати и непознати.

Ако има нещо, което отличава този фестивал от всички останали, на които сме били, то това е духът на тълпата. Някак си англичаните много добре владеят изкуството да се забавляват и така умело са усвоили рейв културата, че ни хваща малко яд, че тя не тече във вените ни така, както при тях.

Пулсиращите усмивки и лица наолоко никога не позволяват на никого да скучае. А до каква степен за това играе роля и чудният брокатен блясък по лицата (и телата) им, можем само да измерим с цветовете на дъгата, в чиито нюасни той блещука.

outlook-festival-2
Дълго мислихме дали да описваме преживяното от нас ден по ден, но решихме, че ще е по-добре да разкажем за друга интересна възможност, за която едва ли мнозина предполагат. А именно да посетите фестивала безплатно!

Да, точно така! Може да си дотътрите трибуквието до Пула и да не дадете нито цент за билет! Разбира се, има уловка, и тя е, че ще се наложи да се запишете като доброволец в събитието.

Накратко това означава, че срещу гривна за деня, с която спокойно можете да ходите навсякъде, ще трябва да дадете своята лепта, като помогнете за гладкото протичане на нещата, и междувременно се запознаете с нови интересни хора от къде ли не.

Ще имате някъде около 3-4 смени по около 4-8 часа, които освен това могат да бъдат и много забавни! За повече информация посетете основната страница на фестивала.

outlook-festival-3

За т.нар. плажни партита можем единствено да кажем, че какво и да си представяте, не може да се сравни с изживяването! Най-добре е снимковият материал сам да разкаже за себе си.

outlook-festival-34

outlook-festival-6

outlook-festival-8

outlook-festival-7

Друго нещо, на което посветихме цяла статия това лято, са любимите ни боут партита, които, за наше огромно щастие, не са се променили ни най-малко от начина, по който си ги спомняме!

Нито пък островите около Пула или Адриатика в тази връзка. Просто е уникално яко изживяване, като никое друго! Колкото задушевно, толкова освобождаващо.

outlook-festival-5

Звукът и саунд системите не само тук, но на цялото мероприятие е образец за качество, което се дължи не по-малко и на звуковите инженери, без които нищо нямаше да е същото, и заради което печелят вечният ни респект.

Остава само да си мечтаем, че някой ден и ние в България ще имаме качество, близко до това, което за тях е стандарт, и не подлежи на коментар.

Очакваме официалното видео от Outlook 2016 г. и започваме с нетърпение да зачеркваме квадратчета от календара до следващото лято и до най-музикалните дни на 2017-та, които отново ще превърнат форт Пунта Кристо в наш втори дом.

outlook-festival-9

Пула обичаме те! – Stash!

Тагове: , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes