Fah! rtm+beer 2016

Събития (минали) — От на август 22, 2016 в 16:07

22″Бира, музика и хора с характер!“ е мотото на четвъртото издание на rtm+beer 2016! Фестивалът на независимите артисти и производители на крафт бири ще се проведе за четвърти път на 11 и 12 септември в „Маймунарника“ в София!

Събитието, което миналата година събра над 3000 почитатели на бирата и музиката с характер, отново ще е под открито небе – в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина.

Посетителите ще могат да опитат стотици избрани крафт бири от няколко континента. Заедно с най-добрите сред тях в България ще пристигнат и техните създателите, за да разкажат историята зад вкуса на всеки, който се интересува.

rtm&beer2015

Музикалната програма ще конкурира бирената селекция с международен списък с музиканти, диджеи и групи от Великобритания, Австрия, Сърбия и България. Стиловете ще се разпрострат от соул, фънк и джаз, до хип-хоп, диско, хаус, буги и др.

Ah! обещават заедно с качествената бира да опитаме и международна кухня, приготвена с качествени продукти и много страст на място.

Мистериозната концепция на rtm+beer налага няколко приятни изненади да бъдат разкрити в последния момент, но това, което няма да се промени, е неповторимата атмосфера на един фестивал „от хората за хората“, с много свобода, добър вкус, качествена потребителска култура и лайфстайл.

rtm&beer2015_1

Новото във Fah! rtm+beer е, че ще подгреем за фестивала със специалното „pre-party“ под заглавие „fAH! Night“ на 10 септември в бар „Петък“ със специален лайв сет на британеца с мавритански корени Mo Kolours.

Любимец на ценителите в родината си, той ще ни разтанцува със смесица от соул, дъб, хип хоп и електроника, която накара самия Gilles Peterson да го покани за участие в сесия в култовата BBC поредица в Maida Vale.

Fah! Night ще подгрее за фестивала и с най-добрите резултати от дългогодишните експерименти с вкусове и класически рецепти на AH! Бирена работилница.

Входът за Fah! Night и Fah! rtm+beer 2016 ще е свободен.

FAH NIGHT2

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/RtmBeerFestival

Повече за Fah! Night и Fah! rtm+beer 2016 ще намерите на:

Fah! Night: https://www.facebook.com/events/626697780828848/
Fah! rtm+beer 2016: https://www.facebook.com/events/1291578320883017/

Тагове: , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes