Sun Tribe Open Air Festival (29-30 юли, парк „Росенец” / Отманли, до Бургас)

Събития (минали) — От на юли 17, 2016 в 23:06

Наближава безплатния фестивал Sun Tribe Open Air! Това ще е седмото поредно издание на превърналото се в традиция мероприятие и то ще се състои на 29 и 30 юли в парк „Росенец“ край Бургас.

––––––––

Двата фестивални дни ще са изпълнени с разнообразие от музика и хубави емоции. През първата ще чуем всичко от дръм и бас, джънгъл и реге до хип хоп, фънк и пънк. Най-голямата атракция за 29-и юли ще е нашумялата сръбската банда Stereo Banana. Другата интересна група, която ще чуем на живо е руско-българската банда Алкохол Джазззз Оркестър, чиито неподправен стил с балкaнски привкус е комбинация от китара, бас, барабани, акордеон и закачливи текстове.

Освен двете банди ще чуем и редица диджеи, между които Siso Tattoo, Harry Up, Soulnd, DELightfull, Daft Dub, D!mono, BeatOven, Paranoia, Jeeves и Глагол, като сетовете на някои от артистите ще бъдат vinyl only или на български казано – само плочи.

Втората фестивална вечер – 30 юли, по традиция е посветена на качествената транс музика. В програмата са включени сетове на ветераните в това направление SHROOMS, PACIFIC и TRIPITALE,  през по-младите MARSHMELLOW, MUHOMOR, TRAYAN REO GALACTIC и  PSIONIC та чак до наскоро излюпилите се DNAproces и  SLIMEC PSY POWER.

Sun Tribe Open Air се провежда под открито небе на поляната до хижа Странджа, парк Росенец, на 15 километра южно от Бургас. Дотам може да се стигне както с автобус номер 5, така и с линиите, обслужващите Южното Черноморие. Мястото е избрано съобразно една от основните цели на проекта, а именно свободният достъп. Фестивалът е с вход свободен.

Проектът се реализира с подкрепата на Община Бургас.

Предстоящото събитие може да следите във facebook тук: https://www.facebook.com/events/1555455568085251/

Повече информация за Sun Tribe ще намерите на:
https://www.facebook.com/sun.tribe.festival/

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes