Nadia Rose – ‘Skwod’ (видео)

Видеоклипове — От на юли 8, 2016 в 22:09

Дни след пускането на видеото на Where Are You Now?‘ на Lady Leshurr, колежката й и нейна наборка Nadia Rose пусна също нов клип, посветен на най-близкото й обкръжение. 

–––––––

Nadia Rose е сравнително ново попълнение в списъка на женските юкейски емсита. И то доста читаво.

Макар едва 23-годишна, тя има зад гърба си (буквално!) подкрепата на артист, славещ се с популярността си в грайм средите.

Става дума за Stormzy, а с човек като него за братовчед, е било неизбежно Nadia да не унаследи лирически му качества.

Tя има вече няколко сингъла (‘Station‘, ‘D.F.W.T‘, ‘BOOM!‘), изявява се постоянно с фрийстайлите си по концерти и в студия, подгрявала е Alicia Keys, а наскоро дори подписа и с лейбъла на Sony!

И както във всяка една човешка история, и тази на Nadia Rose не може да мине без драма. Или поне така се говори. Лирическата топка, която от малка чете тълковния речник като развлекателно четиво, се оказва, че си има вземане-даване с колежката си Lady Leshur, което смятаме, че си е съвсем в реда на нещата. Все пак и двете са от женски пол, а и са и сред най-популярните женски грайм емсита!

Иначе ‘Skwod‘ е продуциран от Mr. Mini и е посветена на най-близкото обкръжение на Rose:

Когато подхванах тази „кариера“, бях обградена със страхотни хора, които ми засвидетелстваха своята подкрепа. Така че това парче е за тях. Чрез него искам да им покажа, че забелязвам и оценявам това, което правят за мен… С някои от тях се познаваме отдавна, с други – от по-скоро. Но за мен приятелството не бива да се измерва чрез продължителността на познанството. За мен приятели са хората, с които си допадаме, с които работим заедно, с които се забавляваме„.

Skwod‘ се разпространява чрез Relentless Records и Sony.

Повече за Nadia Rose ще намерите на:

Twitterhttps://twitter.com/NadiaRoseMusic
Facebookhttps://www.facebook.com/nadiaroseofficial/
Soundcloudhttps://soundcloud.com/nadiarosemusic
Youtubehttps://www.youtube.com/c/nadiarosemusic1
Spotify: http://smarturl.it/SkwodSp

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes