HippieLandia със заслужена титла за новия ни любим фестивал! (видео)

Ревюта, Събития (минали) — От на юли 11, 2016 в 14:29

Чудихме се, чудихме се как най-кратко да опишем преживяването си на HippieLandia и ето какво измислихме: музика, въртележки, перални и два посрещнати изгрева!

––––––––––

Докато голяма част от столичаните беше окупирала Черноморието, за да посреща първият юлски изгрев, ние приветствахме втория и третия в парка на Летище София по време на първото издание на HippieLandia Music Festival.

Фестивалът разполагаше с две сцени – малка и голяма. Около малката бяха разхвърляни стари печки и перални, които функционирха перфектно в ролята си на масички. Голямата сцена пък беше заобиколена от скамейки в стил амфитеатър.

Звукът и на двата стейджа беше с най-високо качество, баровете бяха достатъчно като бройка и като предлагащи сносен асортимент, а пред тоалетните трудно се завихряха дълги опашки.

COOH&AVIGEYA

Първата вечер на голямата сцена видяхме FunkwareNetsky със ScriptMCCooh и Avigeya, и Black Sun Empire с Multiplex MC.

Funkware подгря с приятна комбинация от ликуид и фънки дръм и бас, след което Netsky показа защо е едно от най-големите имена в света с уникално миксиране на жанрове.

Иван Шопов и Авигея разчупиха обстановката със съвместния си проект, който за пореден път ни остави с отворени усти, а Black Sun Empire и Multiplex MC изцедиха и последните ни капки енергия чак до сутринта.

Enei

На следващия ден едва бяхме успели да се съвземем и стана време за втори дубъл!

Ред беше на малката сцена и Unkle Billy и July Drummer, Sava и Danny Boy, DC Breaks, L 33 и Enei.

Пристигнахме по средата на сета на Sava и Danny Boy, все още несигурни дали имаме сили за парти, но когато започна DC Breaks, краката ни сами започнаха да се движат. Толкова бяхме заети да поскачаме, че дори не усетихме кога L 33 е застъпил, докато той не се погрижи да ни покаже своя уникален стил.

И когато накрая се споглеждахме и без думи си казвахме, че не можем повече, руската машина Enei спечели целия фестивал със сета си и неусетно се оказахме сред светлината на нов ден.

Тук можете да видите краткото ни видео от един от най-зареждащите фестивали, на който сме били:

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes