HippieLandia се разраства и ще се проведе в 2 парти нощи! (1 – 2 юли @ Парк „Аерогара“ – Летище София)

Събития (минали) — От на май 12, 2016 в 12:08

Black Sun Empire, DAX J и специалния лайв проект на COOH и фолклорна група Авигея са новите акценти в програмата на фестивала HippieLandia! Той ще се проведе между 1 и 2 юли, а мястото на събитието е прекрасният парк на летище София до Терминал 2.

––––––––-

Новото свежо фестивално предложение за 2016 г. HippieLandia Music Festival, вдъхновенo от парти духа на водка Smirnoff, ще добави към програмата си още една фестивална нощ.

Освен вече обявените GORGON CITY, NETSKY, GUSGUS, ENEI и HVOB ще можете да преживеете уникален парти маратон между 1 и 2 юли в компанията на Black Sun Empire, Dax J, Cooh & Аvigeya, Birben, Riddimbox и още няколко представители на световната сцена, които организаторите ще обявят през следващите седмици.

Фестивалът ще представи музикалната си програма на 2 сцени с начален час 21.00 ч., а музикалното пътешествие ще продължи много след изгрев слънце.

Единствената промяна в програмата е появата на Netsky на 1-ви юли, вместо на предварително потвърдената дата – 2-ри юли.

Всички предварително закупени билети за 2 юли ще важат и за 1 юли, без нужда от допълнителна презаверка или доплащане.

COOH & АВИГЕЯ – Live Set /България/

Веднага след дръм енд бейс сеназцията Netsky във вечерта на 1 юли ще се случи една вълнуваща среща между Иван Шопов и фолклорната вокална група Авигея, която ще докосне феновете до магията на българското народна музика, смесена с електронните звуци от бъдещето, създавани на живо от COOH.

COOH&AVIGEYA

BLACK SUN EMPIRE /Холадния/

BLACK SUN EMPIRE обикалят най-грандиозните световни фестивали с неподправената си марка иновативен дръм и бас, а тази година пристигат на 1 юли директно в парка на летище София в компанията на Multiplex MC, за да представят най-горещата продукция на лейбъла си BlackOut.

Black Sun Empire_Press_Photo

DAX J /Англия/

Втората сцена на HippieLandia на 1 юли ще бъде предоставена на британския техно диджей и продуцент DAX J. Иновативното техно звучене в продукцията на DAX J се превърна в негова запазена марка и авторските му парчета могат да бъдат чути в най-горещите моменти от сетовете на Dave Clarke, Ben Klock, Slam и Gary Beck.

Паралелно с това продукцията на младия и талантлив англичанин достига 1-во място в класацията на Juno Records.

Dax J има многобройни участия в едни от най-популярните фестивали и култови клубове в Европа, сред които са Berghain, Awakenings, Fabric, Reaktor и Glastonbury. HippieLandia Music Festival е повод за първото му гостуване в България. А заедно с него на 1 юли ще застанат и българските техно диджеи RiddimBox, Birben и JVDB.

Dax J_2

БИЛЕТИ

Двудневните билети за целия фестивал са вече в продажба на цена от 40 лв. 

Еднодневните билети за 1 или 2 юли са на цена от 32 лв.

Билетите могат да бъдат закупени директно от ТУК, както и намерени в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна /бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, магазини “На Тъмно”, Билетен център на НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец” и др./

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/589569871191510/

Следете HippieLandia Festival във Facebook: https://www.facebook.com/HippieLandia-Festival-124909267900354/

За повече информация и въпроси, свързани с билетите и фестивала: +359886333367

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes