HVOB и ENEI идват за HippieLandia Festival (2 юли @ Парк „Аерогара“ – Летище София)

Събития (минали) — От на април 6, 2016 в 12:21

Освен GORGON CITY, NETSKY и GUSGUS главни гости на дебютното издание на летния фестивал HippieLandia, организиращ се от EventEase в столицата, ще бъдат още HVOB и ENEI!

–––––––

Още 2 имена от световната електронна сцена се присъединяват към „дрийм тийма“ на тазгодишното първо издание на HippieLandia – австрийското дуо HVOB и руският диджей ENEI. Датата e 2 юли, а мястото е прекрасният парк на Летище София.

HVOB

Anna Müller и Paul Wallner – или нактратко HVOB, са електронното дуо, което от 2003-а година насам разбулва духовете на световната сцена най-вече със своите запомнящи се живи изпълнения.

HER VOICE OVER BOYS (HVOB) на всеки концерт се появяват заедно с барабанист и изпълняват оригиналната си музика тук и сега, на живо, в момента, в който без да разбереш си се озовал в онова тяхното музикално измерение. Там правилата пишат те, а ти въобще не бързаш да си тръгваш.

Последният им албум, наречен ‘Trialog‘, се появи през пролетта на 2015 г. и с лекота си спечели световния интерес и на най-изтънчените музикални „разбирачи“.

Многопластовият арт проект, подобаващо поканен да вземе участие в Boiler Room във Виена, отличен от списание „American Thump“ с награда „Албум на годината“, за кратко време поведе в електронните класации в Beatport и iTunes. Иновативният ‘Trialog’ е ключов хедлайнър във водещи музикални и електронни медии като XLR8R, Resident Advisor, i-D и ARTE.

HVOB_1

Дебютната изява на HVOB в България става възможна, благодaрение на подкрепата на Австрийското Посолство в София.

HippieLandia е една от важните дестинации от световното турне на извънземните австрийци, които ще добавят отнасящи електронни звуци на живо към хипи-преживяването на 2 юли.

Повече за HVOB ще намерите на:

Facebook: https://www.facebook.com/HVOBMUSIC/?fref=ts
Youtube: https://www.youtube.com/user/HVOBmusic

ENEI

Един най-иновативните руски диджеи Enei и потомък на лейбъла Critical Music ще се включи подобаващо в HippieLandia със своя автентичен неурофънк дръм и бас. Младият музикант вече има два издадени самостоятелни албума – ‘Machines‘ (2012) и ‘Rituals‘ (2015), които оправдано заинтригуваха бас феновете по целия свят.

2011-та донася на ENEI внушителни успехи. Руснакът става част от британския лейбъл Critical Music и малко след това печели награда за „Изгряващ музикален продуцент“ на годишните Drum & Bass Arena Awards.

Последното LP се появява като плод от любовта на ENEI към различни световни музикални течения и представлява своеобразно продължение на духа му, както самият той споделя. В доста по-силно техническата продукция се включва и Charli Brix с отнасящо красивите си вокали.

С подкрепата на световни гиганти като Goldie, London Elektricity, Bailey, DJ Hype, Andy C ENEI подсказва на всички, че най-големите постижения в сферата на дръм и баса тепърва му предстоят, а ние нямаме търпение за хипи-срещата ни с него на 2 юли.

ENEI14.LR.jpg

Повече за Enei ще намерите на:

Facebook: https://www.facebook.com/eneiofficial
YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYumLpGwfjJQwsaKOmA__AgI71p8f56kQ

–––––––

БИЛЕТИ

Втората вълна билети „Ранно Пиле“ на цена от 35 лв. са вече в продажба и могат да бъдат закупени директно от ТУК.

Стандартни билети: в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна /бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, магазини “На Тъмно”, Билетен център на НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец” и др./

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/589569871191510/

Следете HippieLandia Festival във Facebook: https://www.facebook.com/HippieLandia-Festival-124909267900354/

За повече информация и въпроси, свързани с билетите и фестивала: +359886333367

Тагове: , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes