Започна четвъртото издание на Horizon Festival в Банско!

Събития (минали) — От на март 12, 2016 в 04:12

От петък (11 март) родните и европейски меломани ще имат възможността да се потопят в четвъртото издание на все по-популярния и атрактивен зимен фестивал за електронна музика HORIZON в Банско! От 11-и до 18- март мястото ще се превърне в притегателен център за всички, които обичат планината, зимните спортове, разнообразните партита и качествения саунд.

–––––––––––

Няма съмнение, че Horizon Festival отново ще предложи високо ниво на забавление, благодарение на богатата музикална програма и интересните и нестандартни локации и активности.

В рамките на седемте дни и 30-те партита, в които ще се проведе, Банско ще приюти над 100 артисти, сред които водещи имена от електронната сцена като Âme, Nina Kraviz, KiNK, Levon Vincent, Lady Leshurr, Congo Natty и още много други.

Присъствието на музиканти като тек-хаус гуруто Subb-An, вещият в хип хопа DJ Format, дуото Anushka с техния запомнящ се микс от вокали и електроника, обещава прекарване на ниво. А фактът, че сетовете им ще са на открито в планината може да означава единствено неповторими и приятни емоции.

Horizon 2

По традиция фестивалът ще започне с гарантирано добро настроение още в петък в клуб Oxygen, а в събота Queen’s Pub ще посрещне топло всички пристигащи за уикенда с безплатни напитки.

Приятна възможност за интересно прекарване и нови вълнуващи запознанства предлага и груповото спускане в неделя следобед. Същата вечер изживяването ще бъде незабравимо и заради специалната заря, съпътстваща партито в подножието на планината.

Единствено на HORIZON Festival феновете на клубния живот ще имат възможност да се забавляват до сутринта под звуците на любимите си Goldie, High Roll, John Talabot не в обичайната обстановка, а в традиционна българска механа.

Интересът към развлеченията извън главната музикална част на фестивала тази година е изключително висок. Вече са изчерпани билетите за специалните събития Thermal Pool Rave в понеделник и сряда, както и за екстремния Forest Paintball.

За любителите на джънгъла все още има билети за Congo Natty и неговото Pool Party.

Тазгодишното издание на Horizon няма да остане и без традиционния Bansko Banquet в четвъртък вечерта, който ще даде енергия на всички за един идеален завършек на изпълнената с положителни емоции седмица.

Подробна програма и разпределение на събитията във фестивалната карта на HORIZON е достъпна на следния линк: http://horizonfestival.net/schedule/.

 Horizon-ScheduleOfVenuesStages-A3-1

За да се наслади на изживяването в над 15 подбрани локации, всеки от закупилите билет за събитието трябва да го замени срещу фестивална гривна.

За тази цел ще е отворен централният информационен пункт в Queen`s Pub, намиращ се на ул. „Пирин“ 92.

Всеки от пристигащите гости следва да го посети от 16:00 до 00:00 в петък, 11-и март, и от 07:00 до 00:00 през следващите дни.

Билети за целия фестивал, за първата и втората половина, както и за отделна вечер са достъпни в мрежата на Eventim.bg и Ticketpro.bg.

За улеснение и удобство е препоръчително предварително закупуване на пропуските, което дава на  българските посетители възможност да се възползват от привилегировани цени.

Повече информация за програмата, изпълнителите и билетите е достъпна на официалния сайт на събитието www.horizonfestival.net или на фейсбук страницата www.facebook.com/horizonfestivalHQ/.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes