H.M.S.U. pres. Andy C и Hamilton (RAM Records) (2 април @ Студио „Орфей“)

Събития (минали) — От на март 9, 2016 в 12:47

Легендарният дръм и бас диджей Andy C идва за пръв път в София. Заедно с него пристигат още двама артисти от Англия – Hamilton и MC Tonn Piper за едно специално шоу на най-известния лейбъл в бранша RAM Records.

–––––-

След грандиозното начало на парти годината със 17-тият си рожден ден, HMSU подготвят следващото специално събитие. За първото си шоу в София ще пристигне Andy Cбезспорния номер 1 диджей през последното десетилетие! Когато става въпрос за дръм и бас музика и култура, неговото име изпъква над всички останали.

ANDY C 2

Редица хитове, десетки награди, безброй разпродадени фестивали и събития, милиони фенове навсякъде по света – това е само малка част от постиженията на един от най-значимите електронни диджеи в наше време. Последните му „ALL NIGHT“ събития разпродадоха всички най-големи концертни зали в Англия, а за своето дебютно участие в София виртуозът ще представи 3 часов сет в неговия неподражаем стил.

Освен големият Andy C, на сцената ще излезе и друг артист на RAM Records – утвърденият талант Hamilton. Уникалната вечер ще бъде ръководена от MC Tonn Piper, а освен тримата гости от Великобритания, зад пулта ще видим и голяма част от представителите на HMSU, които ще демонстрират родните разбирания за модерен саунд.

RAM Records стартира през 1992-ра година, когато младият артист Andy C решава да създаде своя собствен лейбъл, чрез който да издава авторката си продукция. В началото той по нищо не показва, че ще се превърне в една от най-уважаваните дръм и басс марки в световен мащаб. В началото на 90-те години компанията разполага с няколко издадени парчета и лого, нарисувано от сестрата на Andy C.

20 години по-късно RAM Records е едно от имената, които определят модерното звучене на цялата международна дръм и басс сцена чрез изграждане и развиване на имена като Chase & Status, Wilkinson, Calyx & Teebee, SubFocus, Audio и много други.

Същият този титан ще застане зад пулта си в София нато е 2 април 2016 от 22:00 часа в  Студио “Орфей”, София (ул. Самоков 60, на 10 минути от метрто-станция Жолио Кюри).

Билетите за събитието са в продажба из мрежата на Eventim и магазините 4:20 Shop и Break Piont. Промоционалните билети на цена от 15 лв. свършиха за 10 часа, а тези от 25 – след седмица. Сега можете да закупите билет за 35 лв., но трябва да побързате, защото капацитетът на мястото е ограничен и остават само 400 билета. Организаторите не изключват вариант, при който на вход билети не се продават изобщо.

Събитието мжое да следите във Facebook – https://www.facebook.com/events/1032078903500325/

Повече информация за организаторите и гостите може да намерите на:

https://www.facebook.com/hmsuorg/
http://www.ramrecords.com/
https://www.facebook.com/RAMrecordsltd/

Тагове: , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes