Gramatik – ‘Epigram LP’ (mp3 даунлоуд)

MP3/Даунлоуди — От на март 24, 2016 в 22:09

Поредна доза безплатна и адски качествена музика от Gramatik!

–––––––-

Словенският виртуозен инструменталист изненада многобройните си фенове (в това число и нас!) с дванайстия си албум ‘Epigram‘.

Предвиден първоначално като EР, албумът придоби известна трансформация, превръщайки се от краткосвирещ в дългосвирещ.

За радост на всички изненадите от Denis Jašarević, както е истинското име на изпълнителя, не свършват дотук. Той реши да продължи дългогодишната си традиция за безплатно споделяне на творчеството си!

Албумът съдържа 10 нови произведения, които ни връщат в златната ера на „ъндърграунд“ музиката, но като същевременно успяват да звучат абсолютно съвременно. Една от причините за това са добре осъществените колаборации с редица артисти, сред които Raekwon (Wu-Tang Clan), ProbCause, Russ Liquid, Leo Napier и Adrian Lau.

За нас ‘Epigram’ е своеобразен саундтрак на деня ни. Без значение какво точно правите, докато слушате, звукът е перфектен спътник, който гарантирано ще остави диря дори след привършването на последната песен.

А по отношение на „безплатността“ на албума на Gramatik, с гузна съвест си признаваме, че малко послъгахме . Всъщност артистът не прибягва към тривиалната размяна на услуги а ла „дай, за да получиш“. Той е решил да провокира креативността ни по един интересен начин, а наградата е не само безплатен даунлоуд на новата музика, но и личен дизайн на някаква умна или не чак толкова мисъл, която трябва сами да измислите или просто да откраднете.

Тоест, за да свалите новия ‘Epigram’, е нужно да отидете на официалния сайт на Denis и да създадете собствена епиграма от едно-две изречения. (Има си специално обособено за целта поле). Въвеждайки думите, апликацията видоизменя всяка буква в специфичен символ, като създава уникален дизайн на написаното от вас, който може да бъда свален безплатно в комплект с албума.

Ние даже сме решили да щамповаме тениски с нашите епиграми, които ще изглежда подобно на тази по-долу. А още по-якото е, че написаното ще е нашата красива тайна!

gramatik-epigram-tshirt

Повече за Gramatik ще намерите на:

Official site: http://www.gramatik.net
Twitter: https://twitter.com/Gramatik
Facebook: https://www.facebook.com/gramatik
Soundcloud: https://soundcloud.com/gramatik
YouTube: https://www.youtube.com/gramatik

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes