GORGON CITY, NETSKY и GUSGUS хедлайнери на HippieLandia Festival (2 юли @ Парк „Аерогара“ – Летище София)

Събития (минали) — От на март 7, 2016 в 13:03

GORGON CITY, NETSKY и GUSGUS ще се главни гости на дебютното издание на летния фестивал HippieLandia, организиращ се от EventEase в столицата!

––––––––––-

Популярното британско дуо GORGON CITY са първите поканени артисти за старта на новия музикален фест, който ще се проведе на 2 юли на територията на парка на Летище София.

Хедлайнерите ще превземат българската публика от главната сцена с топ хитовете си ‘Imagination’, ‘Ready for Your Love‘, ‘Saving My Life‘ и много други.

Летните химни ‘Rio‘, ‘Running Low‘, ‘Come Alive‘ и още много дръм и бас с марка Hospital Records ще звучат от сцената на HippieLandia, селектирани от неповторимия NETSKY.

Исландците GUSGUS и техният изострящ сетивата лайв също ще са основен акцент в програмата на феста. Бандата ще отнесе всички музикални фенове, носещи свободния дух, в едно енигматично пътешествие към света на любовта.

Експериментаторите издадоха 9-тия си албум ‘Mexico‘ през 2014 г., който беше повод и за запомнящото им гостуване в България през декември 2014.

Неуморните исландци очевидно почиват в друго измерение, защото обявиха, че 10-ото LP ще се появи именно през тази година!

БИЛЕТИ:

Първата „вълна“ билети „Ранно Пиле“ са вече пуснати в продажба на цена от 30 лв. са и могат да бъдат закупени по електронен път от HomeTicket.

Стандартни билети: в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна /бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, магазини “На Тъмно”, Билетен център на НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец” и др./

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/589569871191510/

––––––––––-

Повече за HippieLandia Festival ще намерите на:

Facebook: https://www.facebook.com/HippieLandia-Festival-124909267900354/

Тагове: , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes