Gentlemen’s Dub Club LIVE (15 март @ клуб „Terminal 1“)

Събития (минали) — От на март 14, 2016 в 18:11

На 15 март, вторник, английските реге/дъб(степ)/ска машини Gentlemen’s Dub Club пристигат в пълен състав за шоу в клуб „Терминал 1“!

–––––––––-

Сформирани през 2006 година в Лийдс, Великобритания, Gentlemen’s Dub Club за отрицателно време натрупва солидна сценична репутация със страхотния си микс от реге, дъб, дъбстеп и ска.

Осемчленната банда бързо се качва на едни от най-престижните световни фестивални сцени – Glastonbury, Bestival и Outlook, дори още преди да са издали каквато и да е музика на запис.

След няколко дни, на 15 март, „английските джентълмени“ пристигат в София, за да представят втория си албум ‘The Big Smoke‘.

Вратите на клуб „Терминал 1“ отварят в 21:00 часа. Лайв-частта започва точно от 22:00 с една от най-качествените за стила и познати не само в България банди – Zafayah & The Friddim Steppaz.

Самите Gentlemen’s Dub Club ще се качат на сцената в 23:00 часа.

Преди и след концерта ще звучи тематичен сет на винили, подбран от Selector Lazy Face.

gdc_london_march_2016

БИЛЕТИТЕ са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цени от 20 лв. при предварително закупуване и 25 лв. на самата дата и на място.

Каси – Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Терминал 1, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен до 450 – препоръчва се предварителното им закупуване!

Oфициален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/953843061367588/

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes