FSS & UW pres. ZOMBIE CATS & L 33 (26 февруари @ студио „Орфей“)

Събития (минали) — От на февруари 15, 2016 в 03:37

Столичните дръм и бас организации Future Sounds of Sofia и Underground Warfare планират съвместно парти в края на месеца. На 26-ти февруари в студио ‘Орфей’ ще гостува едно име, което става все по-популярно с всяко изминало издание и това са именно Zombie Cats.

––––––––––––––––––––––

Future Sounds of Sofia и Underground Warfare обединяват сили, за да предоставят на българската публика една наситена с първокласен neurofunk вечер. За тази цел са поканили едни от силните представители на лейбъла Eatbrain, чиято продукция представя стила в неговия най-дълбок, мрачен и многопластов вид. По-късно тази седмица очаквайте и интервюто ни с двама представители от организаторите, които ще можем да чуем и на самото парти.

Zombie Cats определено не са ново лице на дръм и бас сцената. След дълги години и много издания за различни уважавани neurofunk лейбъли, момчетата оставят настрана старите наименования и се фокусират изцяло върху новата, още по-тежка визия. През 2014 дебютират с цели два трака за LP-то на Eatbrain ‘Tales of the Undead’, а само няколко месеца по-късно, за същия лейбъл излиза и тяхното първо EP – ‘Must Eat’, в което взимат участие Mefjus и MC Kryptomedic. 2015 пък изкарват ‘Cat Attack’ EP за Commercial Suicide, както и множество нови тракове и колаборации за Lifted, Bad Taste и др. Zombie Cats продължават да продуцират смъртоносни бийтове за жадните neurofunk феновете и през 2016 предстои да чуeм още много от тях.

Но как да говорим за neurofunk от световна класа без участието на нашия сънародник – L 33. Благодарение на невероятните си умения в студиото, само за няколко години Даян успява да издаде свои парчета за лейбъли като PROGRAM (RAM), Eatbrain, Lifted Music и др. Получава мигновен съпорт от величия като Andy C, DJ Hype, Dillinja, а като DJ разпространява неговия саунд всеки уикенд из различна точка от картата на Европа. По всичко личи, че 2016 ще е още по-силна за младия, 21 годишен изпълнител, с предстоящи издания за Blackout, Position Chrome, както и неговия първи албум за Eatbrain!

FSS и UW планират вечерта да е епична, затова просторното студио Орфей ще бъде захранено с 30 kW мощ от една от най-добрите саунд системи в света – Funktion-One (Official), предоставена от 303.bg. До самата локация, третирана със звукозаписна акустика, можете да стигнете безпроблемно с метро за 10 мин от центъра на София: бул. Самоков 60 (зад Интерпред).

Промо билетите вече са разграбени, но можете да вземете билет от предварителната продажба на цената от 15 BGN. В деня на събитието, както и на входа, цената ще е 20 BGN. Билет – ТУК/Ticketlogic.

Събитието може да следите във facebook тук – https://www.facebook.com/events/1547860132204204/

Повече за организаторите и гостите можете да немерите на:

https://www.facebook.com/future.sounds.of.sofia/
https://www.facebook.com/Underground.Warfare/
https://www.facebook.com/zombiecatsofficial
https://www.facebook.com/L33music

Тагове: , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes