Drake официален член на Boy Better Know?!

Новини — От на февруари 25, 2016 в 08:51

Drake и Skepta с изненадващо участие на концерта на Section Boyz снощи в Лондон!

––––––––-

Днес съвсем случайно, гугълвайки (каква дума само, а?) „Boy Better Know“, попаднахме на доста интересна информация:

BBK-Drake

Решихме да се поразровим малко, за да проверим достоверността й, а покрай десетките туитове и постове в социалните мрежи, се оказва, че тя май наистина е вярна!

Но кой би предположил?

Официалната програма на канадския певец включваше присъствието и участието му на церемонията по раздаването на Британските музикални награди (BRIT), която се състоя през същата вечер. На нея той партнира на колежката си Rihanna в изпълнението на съвместното им парче ‘Work‘.

Непосредствено след изпълнението Drake се отправил от мястото на събитието (лондонската „O2 Arena“) към източната част на Лондон, към „Village Underground“, където се провеждал концерт на рап бандата Section Boyz.

Видите ли, канадецът не отишъл единствено, за да послуша своите британски колеги, а и за да вземе участие в перформанса им! Така той, рамо до рамо с грайм дона Skepta, се качили на сцената и всички заедно изпълнили парчето ‘Jumpman‘ (на Drake и Future).

Малко след това се появи и първият туит от Drake:

The first Canadian signed to BBK. Big up my brudda @skeptagram for life yeah. And my section gunners too. 🇬🇧

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

Ето и коментара на друг британски изпълнител – грайм кралицата Lady Leshurr:

Ако трябва да сме още по-точни, Drake никога не е крил афинитета си към британската грайм сцена. През изминалата година той дори публикува в Instagram доста недвусмислена снимка – татуировка с абревиатурата „BBK“.

DRAKE-BBK

И така, фамилията на Boy Better Know продължава да расте. Приемаме предложения за това, кого ще покани догодина Skepta в крюто!

Тагове: , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes