Брас Асоциация КОМБО завършва турнето си с концерт в София (12 март @ Sofia Live Club)

Събития (минали) — От на февруари 24, 2016 в 12:03

След изключително успешни концерти в Русе, Варна и Бургас Брас Асоциация КОМБО реши да зарадва и феновете си в София, със заключителен концерт от националното им турне. Събитието ще се състои на 12 март в Sofia Live Club.

––––––––

След изключително успешни концерти в Русе, Варна и Бургас последната рожба на музикалните енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов – Брас Асоциация КОМБО, реши да зарадва и феновете си в София, със заключителен концерт от националното им турне.

След множество брас и джаз проекти и събития, творческият дует събра още петима изключителни джаз музиканта, с които, покориха сърцата на публиката в няколко града из страната.

Все още предстоят:

26.02Стара Загора – 19 ч., Драматичен театър „Гео Милев“// клуб JAM
27.02Пловдив – Дом на културата „Борис Христов“// клуб „Vintage House“
11.03Габрово – зала „Възраждане“ // клуб „Soprano“

––––––––

Великолепната седморка се завръща на на любимата сцена в Sofia Live Club с концерт под надслов „B.A.Combo Final Earthquake Party“.

Програмата на вечно усмихнатите брасаджии се нарича ЧЗабавната страна на джаза“ и припомня зараждането на джаза, във времената на танцовите забави.

Момчетата ще ви изсвирят част от новите си парчета, написани от Михаил Йосифов, като ‘Walking Trombone‘, посветена на неговата вярна сценична половинка и брат по душа – Вили Стоянов, както и ‘Летящият Тошо‘, където се изявява най-младият член на групата – Тодор Бакърджиев.

В името на забавлението, комбината захвърля всякакви задръжки и освен като виртуозни музиканти, в много смях и закачки, и без никакви претенции, показва и вокалните си възможности.

Брас Асоциация КОМБО в състав:

Михаил Йосифов – тромпет, вокал
Велислав Стоянов – тромбон, вокал
Тодор Бакърджиев – тромпет, вокал
Милен Кукошаров – пиано
Димитър Карамфилов – бас
Георги Марков – барабани
Атанас Попов – перкусии

brazz-association-combo

Билети може да намерите в София Лайв Клуб, в разпространителската мрежа на ЕВЕНТИМ (ОФИС 1, ПИКАДИЛИ, ГЕРМАНОС, ТЕХНОМАРКЕТ, ТЕХНОПОЛИС, ОМВ И В БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР НА НДК), както и онлайн през сайта на компанията, а в деня на концерта и на място.
* Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване.

Повече за Brazz Association ще намерите на:

Official site: http://www.brazzassociation.com/bg/
Facebookhttps://www.facebook.com/Brazz-Association-162116333875/

Тагове: , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes