Tiggs Da Author – ‘Run’ (feat. Lady Leshurr) (видео)

Видеоклипове — От на януари 25, 2016 в 13:59

Едва краят на януари е, а на нас вече ни е лятно. Особено, след като изгледахме видеото на Tiggs Da Author и Lady Leshurr към парчето им ‘Run‘!

–––––––––––

Самият сингъл беше представен в края на миналата година по време на телевизионното шоу „Later… with Jools Holland“ по BBC Two. Преди седмица пък Annie Mac също се възхити от парчето, като го излъчи премиерно в своето предаване.

Въобще, цял свят е впечатлен от 25-годишния поет, рапър, певец и автор на текстове. Дори парчето му ‘Run‘ беше избрано като един от саунтраците на FIFA 2016.

Песента е за това да избягаш от проблемите си и от определени негативни ситуации, без да позволяваш на нищожните драми, които ни поднася животът, да те пречупват. Понякога просто е по-добре да избягаш от всичко!

Лондончанинът, който впрочем е родом от Танзания, споделя, че е много щастлив от съвместната си работа с Leshurr. Той посочва още, че те са не само колеги, но са и много добри приятели, които се познават отдавна .

tiggs-the-author-lady-leshurr (1)

Tiggs определя цялостното си звучене като „експериментална соул музика“, а за вдъхновение той посочва източно-африканския джаз, начело с звукозаписната компания Motown, изиграла значителна роля в интегрирането на афро-американските изпълнители в музикалния бизнес.

Конкретен артист, към който Tiggs изпитва силен афинитет пък е грайм/рап донът Dizzee Rascal.

(Между другото, само ние ли забелязваме приликата между Tiggs Da Author и Dizzee Rascal, хаха?)

Tiggs-Da-Author-dizzee-rascal

Повече за Tiggs Da Author ще намерите на:

Official sitehttp://www.tiggsdaauthor.com/
Twitterhttps://twitter.com/TiggsDaAuthor
Facebookhttps://www.facebook.com/tiggsdaauthor
Soundcloudhttps://soundcloud.com/tiggsdaauthor
Youtubehttps://www.youtube.com/user/tiggsdaauthorvevo

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes