TAKEOVER с YALTA CLUB през януари (22-31 януари)

Събития (минали) — От на януари 22, 2016 в 14:17

GUY J, GUY MANTZUR и SUBB-AN гостуват на YALTA CLUB в последните две седмици на месеца

––––––-

Месец януари ни запознава с няколко нови имена от електронната сцена. Благодарение на различната посока за развитие на YALTA CLUB и като специални гости на TAKEOVER, на 23.01 ще чуем GUYJ и GUYMANTZUR. В края на месеца, 30 януари, клубът посреща и SUBB-AN.

И двете партита ще преминат в компанията на диджеите от TAKEOVER – LIUBO URSINY, VALDY, PHILIP CHERNIKOV. Разбира се, мястото е залата с индустриален дизайн и приглушена светлина, позната като ROOM 2.

GUY J & GUY MANTZUR/23 януари/

GUYJ e израелският диджей, чието влечение към разнообразните стилове води до създаването за първия му албум ‘Esperanza‘, издаден от лейбъла на John DigweedBedrock.

По-късно самият GUY J oсновава собствен лейбъл Lost & Found. В него той намира свобода да сподели чувствения си и хипнотичен поглед върху електронната музиката.

Рамо до рамо с GUY J на пулта на 23 януари ще свири и GUYMANTZUR. Музиката му е микс от различни стилове, като хаус, прогресив хаус, техно и тек-хаус, а хипнотичните му мелодии и звук са способни да ни отведат до космоса и обратно.

Guy J

SUBB-ANN /30 януари/

Следващият уикенд, 30 януари, ще се запознаем с вродения талант на британския диджей и продуцент SUBB-ANN.

Познат като резидент на водещите британски ъндърграунд хаус партита „Below“, SUBB-ANN изпъква с едни от най-вълнуващите лайв изпълнения в Англия.

SUB ANN

През годините артистът черпи вдъхновение от Craig Richards, Villalobos, Ryan Elliot и Zip, създава лейбъла Оne Records с Adam Shelton, а участието му във фестивали като Glastonbury Festival, The Weekend Club, The Garden Festival е само началото.

Във върхова форма и с микс от хаус и дийп техно, балансирани със суинг и груув звучене, YALTA няма търпение да посрещне SUBB-ANN.

SUBB-ANN

Освен събитията на TAKEOVER, в два поредни петъка (22 и 29 януари) от месеца ще слушаме и диджеите на YALTA CLUB.

Входът ще е на цена от 10 лв., а присъствието на ARROWS e силно препоръчително, ако искате да попиете от звука на YALTA и интелигентната електронна музика на резидентите на клуба.

Припомняме, че YALTA CLUB промени и политиката си за допускане в клуба. Билети за всички клубни събития се продават само на вход, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място в клуба вече са налични и „YALTA CLUB Cards„, които дават редица привилегии на притежателите си, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост-диджеи и вход свободен по време на резидентските вечери. Подробна за информация за картите очаквайте съвсем скоро.

––––––-

ЗА YALTACLUB:

YaltaClub е най-големият, най-старият и най-уважаваният клуб в България. Екипът на Yalta Club стои зад някои от най-успешните електронни събития през последните години, а именно: Solar Christmas, Solar Summer, Solar Easter Trinity, Armin Only и други. YaltaClub е домакин на най-големите световни имена от съвременната техно, хаус и транс сцена.

ЗА TAKEOVER:

ТAKEOVER са Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov. На досегашните издания на това събитие са гостували Martin Buttrich (един от създателите на Desolat), Dixon (три поредни години диджей номер едно в класацията на Resident Advisor), Tiga (канадска техно/електроклаш легенда), Nick Curly (немски диджей и създател на супер успешните лейбъли Cécille Records и 8Bit Records), Ali от Tiefschwarz, Stacey Pullen, M.A.N.D.Y, Âme, Dyed Soundorom и Paco Osuna.

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes