HORIZON FESTIVAL 2016 (12 – 18 март в Банско)

Събития (минали) — От на януари 28, 2016 в 22:27

120 артисти от цял свят, 30 партита на всевъзможни локации и много снежни емоции ни очакват на тазгодишното издание на Horizon Festival!

––––––––

Добиващият все по-голяма популярност сред европейските меломани фестивал за електронна музика в България – Horizon Festival, се завръща съсс воето четвърто, още по-вълнуващо издание в Банско от 12 до 18 март.

В продължение на шест дни посетителите ще могат да изпитат удоволствието от зимните спортове, съчетано с възможността да чуят редица от любимите си музикални жанрове като техно, хаус, дръм енд бейс, фънк, соул, хип-хоп и реге, заедно с изпълнения на живо от над 100 артисти.

Тазгодишното издание на Horizon Festival ще бъде още по-вълнуващо, не само заради разнообразната музика и заснежените склонове, но и заради множеството допълнителни забавления, на които всеки ще може да се наслади.

Една от отличителните страни на уникалния по рода си фестивал са всевъзможните сцени и индивидуалната атмосфера на всяка една от тях. Освен най-добрите клубове в Банско организаторите са подбрали над 15 специални и изненадващи места за музикалните събития, сред които таен хотел в планината, средновековна банкетна зала, горска сцена и подземно хале.

Horizon Festival 2015 (c) Ross Silcocks_126

Посетителите на Horizon Festival 2016 ще имат и възможността да посетят партита и кино вечери на минералните бани в близост до Банско.

В музикално отношение списъкът с артисти и тази година предлага много варианти за всякакви вкусове. Феновете ще могат да чуятнякои от най-големите имена на електронната музика, сред които Âme,лидерa на клубната сцена Nina Kraviz, най-успешния български техно и хаус изпълнител KiNK, както и един от ключовите артисти в света на ъндърграунда Levon Vincent.

Още една изненада в програмата е John Talabot, който ще зарадва меломаните със своя разпознаваем и интересен стил. Знаменитият Goldie ще се погрижи за всички дръм и бас фенове, а на геридж сцената ще се качи британската легенда MJ Cole.

Реге стилът ще е поверен на пионера на джънгъла Congo Natty. Към всички тях се ще се присъединят и много други актуални артисти като хип хоп открието Lady Leshurr, деветимата музиканти от дъбформацията Gentleman’s Dub Club, фънк и соул легендата Craig Charles и много други.

Horizon Festival 2016 е събитието за всички ентусиасти, които искат да се включат в едно уникално планинско забавление и да прекарат цяла седмица, изпълнена с музика, зимни спортове и още много изненади.

Horizon_BG

БИЛЕТИ:

Тези, които не искат да изпуснат нищо от програмата, могат да закупят билет за цялата седмица на цена от 100 лева. Останалите имат възможността да се възползват от пропуски за първата половина на седмицата (11 до 14 март включително) или втората такава (15 до 18 март включително) на цени от 60 лева. Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg и TicketPro.bg.

А специално за всички диджеи и тазгодишното издание на Horizon Festival ще даде равен шанс на всеки, който иска да стане част от артистите на фестивала. Всички заинтересовани могат да посетят http://bassline.bg/club/.

Официален линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1660803214163495/

–––––––––-

Повече за Horizon Festival ще намерите на:

Official sitewww.horizonfestival.net
Facebookhttps://www.facebook.com/horizonfestivalHQ/?fref=ts

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes