FOLTIN пристигат в София с нов албум! (4 март @ Sofia Live Club)

Събития (минали) — От на януари 22, 2016 в 11:44

На 4-ти март македонската банда FOLTIN се завръща на сцената на Sofia Live Club, за да представят последния си осми студиен албум ‘Pijan Slavej‘!

––––––––

За двучасово шоу у нас ще пристигнат Пеце Николовски – кларинет, Бранислав Николов – вокал, Пеце Трайковски – акордеон и клавир, Гоце Йовановски – бас, и Славчо Йовев – барабани.

Авангардната група създава музика, която е трудно да бъде стилово определена, но в същото време е много интересна, пламенна и непредсказуема.

Може да се каже, че песните им са успешна смесица от електро-акустик, алтърнатив рок, фънк и ембиент, примесени с бързи балкански ритми. Някои критици споделят, че техните необикновени изяви не са за изпускане.

FOLTIN описват себе си като „псевдо-емигрантско“ кабаре и често концертите им се превръщат в истински спектакли. Със страстната си и нетрадиционна музика, и неповторимо сценично поведение македонската банда, продължава да жъне големи успехи, както на местна, така и на международна сцена.

Музикалните им изяви минават през по-голямата част на Европа и достига до Турция и Ливан. Участват в емблематични фестивали като Exit, Sziget, EAST EUROPEAN JAZZ FESTIVAL и много други.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 15 лева.

Тагове: , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes