Metropolis pres. „Hello 2016!“ (31 декември @ Sofia Sound Factory)

Събития (минали) — От на декември 23, 2015 в 11:25

Metropolis ще посрещнат двайсетия си юбилей с Julian Jeweil и Whyt Noyz в парти фабриката Sofia Sound Factory!

––––

И тази година всички фенове на качествената електронна музика ще посрещнат новата техногодина с „Hello 2016!“ на Metropolis.

Най-старият и влиятелен диджейски колектив в България ще изпрати в историята една от най-успешните си обиколки около слънцето, но и ще посрещне специалния си 20-годишен юбилей!

Началото ще бъде с минималистичната красота в стила на един от най-големите електронни лейбъли в света – M_nus на Richie Hawtin.

В парти фабриката „Sofia Sound Factory“ ще чуем двама от най-изявените минималисти на лейбъла – Julian Jeweil и Whyt Noyz. И двамата се запознаха с българската публика чрез парти поредицата, представяща бъдещето на електронния звук – „Future Heroes„, а сега заедно с тях ще посрещнем и новата 2016-а.

Julian Jeweil е френски диджей и продуцент с впечатляваща международна кариера и издания за Cocoon, Plus 8 Records, M_nus и Drumcode.

След класиките му ‘Color EP‘ и ‘Techno Corner‘, стилът и звученето му непрекъснато се променят, за да стигне до този постоянно „растящ и изригващ звук“ днес.

Julian Jeweil

Whyt Noyz са Бъдещето“ според Richie Hawtin, както и сред милионите потребители на Beatport, чиито първи позиции сякаш са запазени за всеки нов техен трак.

Дуото вече не е дуо, а самостоятелен проект, зад който е David Sidley. Oще една причина, поради която може да очакваме съвсем нов звук и стил.

Самостоятелността позволява пълна концентрация и развитие в поетата посока, което е повече от добра заявка за една различна нощ.

WHYT NOYZ 02

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/529306557236281/

Билети в продажба от 30 лв. в мрежата на Eventim (OMV, Technomarket, Picadilly, Office 1, Orange, USIT Colors, НДК)

––––––

Събитията на Metropolis се осъществяват с медийната подкрепа на Dnes.bg, MikaMagazine.com, Sofialive.bg, Radio NOVA, GO Guide, Stand.bg, stashbg.com, Djbook.bg, Disco.bg, Djambore.com, Koncerti.bg, Timeart.bg, MySound.bg и ViewSofia.com.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

Nice Theme
WordPress Themes