JEREMY? – ‘Two Weeks to the Great Escape’ (видео)

Видеоклипове — От на декември 15, 2015 в 23:32

JEREMY? с официално видео към новия си сингъл!

–––––––-

Новото видео на JEREMY? към сингъла ‘Two Weeks To The Great Escape‘ е вече онлайн. Песента с недвусмислено заглавие е предвестник на очаквания през февруари първи албум на групата.

Зад видеопродукцията отново застава екипът на Clamer Design Studio. Режисьорът Жоро Манов участва отрано във формирането на концепцията за визия на песента, заедно с оператора Крум Родригез. И двамата отговорни за цялостното визуално излъчване на JEREMY? в предните два успешни клипа – ‘Fake Fruits‘ и ‘Hope‘.

Видеото на новия сингъл ‘Two Weeks To The Great Escape‘ ни потапя в дълбока атмосфера и филмова реалност. Във визуалната история участват обещаващи актьори – Елица Матева и Стилян Желязков, конкретно избрани за ролите от самите членове на групата. Елица и Стилян се въплъщават в образи, които проницателно разгръщат смисъла в песента и усилват емоциите, които тя предизвиква.

По-голямата част от аудиозаписите са реализирани в Perfect Records, а останалата, включително мастерирането, е осъществена в Ирландия, изцяло с помощта на музикалния продуцент на JEREMY? Янко Генов. Текстът е съвместно дело на членове на групата и Лора Димитрова, позната на българската публика от базираната в Дъблин банда Amoric.

Премиерата на сингъла ‘Two Weeks To The Great Escape беше представен на 15 декември в препълнения клуб „Terminal 1“. JEREMY?, в акомпанимент на пианист Краси Тодоров и триото беквокалистки LaTiDa, представиха на живо и по впечатляващ начин всички десет песни, които ще намерят място в предстоящия албум. Техен специален гост бе обещаващата лондонска група Bad Names, която несъмнено ще бъде запомнена с представянето си.

JEREMY? се отправят на кратко турне в шест български града, като от 17 декември натам ще посетят последователно Благоевград, Пловдив, Габрово, Варна, Плевен и отново София.

JEREMY - 'Two Weeks to the Great Escape - PrtScn

Повече за JEREMY? ще намерите на:

Facebook: https://www.facebook.com/jeremyband
Soundcloud: https://soundcloud.com/jeremy-60
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCh6ciUTCu_jAeTBRc4YzNlQ

Тагове: , , , , , ,

Секцията за мнения е затворена.

WordPress Themes