Future Sounds of Sofia pres. Bredren (7 ноември @ клуб *MIXTAPE 5*, B-Side)

Събития (минали) — От на октомври 30, 2015 в 12:23

Future Sounds of Sofia с обещаващо парти на 7-ми ноември.

–––––––––

Към столичното дръм и бас крю ще се присъединят и гости от Белгия, а това са именно Bredren! Остава само да разберем дали в събота малката зала на клуб Mixtape 5 ще издържи на предстоящата бас обсадата.

Родната организация Future Sounds of Sofia набира все по-голяма скорост и броят на събитията им се увеличава, а това може само да ни радва.

Преди малко повече от месец по тяхна покана ни гостува Zero T, който ни представи един от дръм и бас албумите на годината, а именно собственият си ‘Golden Section‘ (Dispatch Recordings). Този път гостите са от Белгия и са двама! По-точно две трети от триото Bredren.

Очакваме с нетърпение уикенда, когато малката зала на клуб Mixtape 5 ще прелива от качествен бас. Двамата гости ще се впуснат в един разтърсващ „back 2 back“, което гарантира танци до зори!

Bredren издават музика от 2011-та,  а миналата година излезе и дебютният им албум ‘Trinity’ за лейбъла на Basher – Proximity. Техни парчета са издавани и от имена като Hospital, Dispatch, Flexout, Inception Audio, Diffrent Music, Demand и Blendits.

Дълбокият им мрачен и минималистичен звук получава подкрепен от имена като S.P.Y., Skeptical, Basher, Ant TC1, Doc Scott и много други. Артистите редовно се изявяват както на едни от най-големите BASS фестивали – „Sun & Bass“ и „Outlook Festival„, така и на различни горещи парти точки из цяла Европа.

Освен гостите, разбира се, ще чуем и момчетата от Future Sounds of Sofia, а именно Phirah, Robustus, Smartech и Presize.

В клуба ще има и ексклузивен щанд на българския бранд за дрехи GOLOKA, като част от новата им колаборация с Future Sounds of Sofia. Ще можете да закупите техни артикули на специална преференциална цена.

Ако в събота на 7-ми ноември се чудите какво да правите – заповядайте да се позабавляваме в малката зала на клуб Mixtape 5!

Входът за партито ще е с цена от 10 лв. преди 00:00 ч. и 12 лв. след полунощ. За първите 100 човека пък ще има от специалните стикерите с визията на събитието.Bredren

Официален линк на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/971502032872291/

Повече информация за Future Sounds of Sofia ще намерите на:
https://www.facebook.com/future.sounds.of.sofia
https://soundcloud.com/future-sounds-of-sofia
https://www.mixcloud.com/futuresoundsofsofia

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes