Рут, Миленита и Белослава на живо! (25 септември @ клуб *Mixatep 5*)

Събития (минали) — От на септември 15, 2015 в 14:42

На 25.09 отново на сцената в голямата зала ще излязат три от най-успешните съвременни певици – Рут, Миленита и Белослава. Това ще бъде вторият концерт на изпълнителките под покрива на *MIXTAPE 5*. През декември миналата година форматът отбеляза голям успех, привличайки повече от 600 фенове, жадни за красива и качествена музика на живо.

Три от най-успешните съвременни поп, джаз и соул певици в България ще излязат със съвместен лайв на сцената на клуб *MIXTAPE 5* на 25 септември.Това ще бъде вторият по рода си концерт на изпълнителките под покрива на столичния клуб. През декември миналата година форматът отбеляза страхотен успех, привличайки повече от 600 фенове, жадни за красива и качествена музика на живо.

И този път изпълнителките ще представят в три части внимателно подбрана селекция с най-добрите парчета от своето творчество, а също и няколко съвсем нови техни съвместни песни. Началото на концертът е в 21:00ч.

Билети в мрежата на www.eventim.bg. Директен линк:http://bit.ly/1hdF9pJ 15 лв предварителна продажба и 20 лв на място. Внимание: Горещо препоръчваме предварителното закупуване на билет, поради ограничения капацитет на клуба!

Приятната изненада за посетителите на *MIXTAPE 5* през този сезон е акустичната трансформация на A-Side. Голямата зала на клуба ще предложи на меломаните чувствително по-дълбок и плътен саунд, благодарение на обновената озвучителна система и допълнителните подобрения в акустиката на помещението.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes