Phase Fatale подгрява The Soft Moon (5 октомври @ SOFIA LIVE CLUB)

Събития (минали) — От на септември 23, 2015 в 14:12

Американският диджей и продуцент Phase Fatale ще представи техно проекта на 5 октомври в Sofia Live Club, непосредствено преди участието на The Soft Moon.

––––––––––––-

На 5 октомври ни предстои една необичайна среща с американската алтернативна сцена. В една вечер ще чуем на живо постпънк бандата The Soft Moon, а преди нея прожекторите ще осветят Hayden Payne, криещ се за зад псевдонима Phase Fatale. Пристрастяващ постпънк ритъм и отличителен пост-индъстриал и електро-пънк звук ще бележат първия октомврийски понеделник.

Phase Fatale e един от онези артисти, които се раждат под силното влияние на своето минало.  Творил в различни постпънк и колдуейв банди, Hayden достига до техно проекта, зад който стои.

Phase Fatale олицетворява неговия различен поглед и интерпретация над тъмното и тежко техно звучене. Проектът цели да събори стереотипа и да представи изцяло нова визия за техно стила. Лайв сетовете му включват техно с пост-индъстриал и електро-пънк елементи.

Именно на това залага и в първите му две издадени EP-та. Такъв ще го чуем и в Sofia Live Club точно преди The Soft Moon, с които е на турне в Европа, Русия и Северна Америка.

PHASE FATALE

Пълна информация за всички събития на Reel Feel може да намерите на:

Official site: www.reelfeel
Twitter: https://twitter.com/reel_feel
Facebook: https://www.facebook.com/reelfeel
Instagram: https://instagram.com/reel_feel/

Тагове: , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes