Част 2 на ONE MAN PARTY с Иван Шопов (3 октомври @ ДНК)

Събития (минали) — От на септември 23, 2015 в 09:47

На 3-ти октомври ДНК (подлеза срещу фонтаните на НДК) е мястото, в което Иван Шопов ще покаже на многобройните си фенове до къде е стигнал с 4-те си актуални музикални проекта и ще ни поведе на 7 часово пътешествие.


Всички фенове на разнообразното музикално звучене са поканени  да се гмурнат в морето от различни музикални стилове, създадено от съвместната копродукция на: Иван Шопов, Drum Kid, Balkansky и Cooh. Всъщност уникалното шоу, съпроводено с впечатляващ звук и осветление, си е чисто и просто продукцията от неуморния труд на мултиталантливия Иван Шопов, който  на 3-ти октомври в ДНК (новото пространство за съвременен танц и пърформанс срещу фонтаните в подлеза на НДК) отново ще разкрие всичките си творчески лица пред родната публика.

През изминалите 6 месеца Иван не спря нито за миг да надгражда върху основата от недостижими музикални дълбини, впускайки се в необикновени пътешествия, артистични експерименти и безспирна работа, работа… Нашето момче навести екзотичнаКолумбия, мина през любимите Родопи за Trasnsfiguration Festival, посети и Киев, за да се завърне отново „back to the roots“. Артистът споделя, че е впечатлен от развълнуваната публика в далечна Колумбия, от високото ниво на продукцията на първия по рода си фестивал за електронна музика у нас (Transfiguration) и че още го държи шокът от близката му среща с терористична групировка в Киев.

Иван още си спомня и първото издание на One Man Party у нас през април: „За мен това не беше просто парти, а ренесанс в музикалната ми кариера“, разказва той.

Той с нетърпение очаква нощта на 3-ти октомври, за която споделя: „Мисля, че второто издание ще бъде още по-интересно откъм музика и емоции, за което ще спомогне и новата локация – ДНК! Приготвил съм и солидно количество от новите ми арт проекти, с които да доукрася тази вечер.

Началото на второто издание на One Man Party в София ще бъде дадено още в 23:00 часа, когато Иван Шопов ще открие музикалното пътешествие с авторска амбиент селекция.

На 3-ти октомври ще имате възможността да чуете и  диджей сет-а на Иван с музиката на един от най-иновативните и успешни български аудио-визуални проекти, а именно – БALKANSKY. В момента се пече и вторият студиен албум на проекта БALKANSKY LIVE, в който Иван, заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Записът се очаква да бъде издаден в началото на 2016.

Рада

След това ще се появи и любимецът на всички дръм енд бейз фенове – CООH, който всъщност е първата музикална трансформация на Иван. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.

Краят на тази мултивалентна нощ ще зарадва и техно феновете с уникалната електронна селекция от Drum Kid, с когото нещата стават още по-сериозни и Иван утвърждава  позициите си на един от най-безкомпромисни играчи на сцената у нас.

Оставайки за миг музиката на страна, Иван Шопов е и създател на множество визуални проекти, най-новият от които е съвместната му интерактивна инсталация, която изложиха заедно с Joteva във Vivacom Art Hall в началото на септември.

С над 70 винилови плочи и повече от 300 издадени сингли зад гърба си, той се нарежда до най-успелите български електронни музиканти, а талантът му да твори в толкова различни стилове го прави супер специфичен и любим на всички истински ценители на новаторското електронно звучене.

Събитието One Man Party в София е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase.

Билети Ранно Пиле с автограф  на цена 12/15 лв. само в магазин „Яко“ /Ул. Граф Игнатиев 43/ или резервирай на 0886 33 33 67

Стандартни и Онлайн билети на цена 15лв. в мрежата на Tickeportal.bg

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/485393591610187/

Повече за Иван Шопов ще намерите на:

Official site: www.ivanshopov.com
www.abcd.ivanshopov.com
Twitter: https://twitter.com/coohmusic
Facebook:
 www.facebook.com/abcd.ivanshopov
Soundcloud: www.soundcloud.com/cooh

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes