Club *MIXTAPE 5* открива сезона с концерт на Контрол и Ревю на 17-ти!

Събития (минали) — От на септември 15, 2015 в 14:22

Софийският club *MIXTAPE 5* открива музикалния сезон с два големи концерта. Септември ще бъде месецът на българските групи.

На 17 септември, четвъртък на сцената в голямата зала ще излязат бандите КОНТРОЛ и РЕВЮ в една неочаквано добра лайв комбинация, която ще имаме възможността да слушаме за първи път в една и съща вечер.

КОНТРОЛ започват своята пънк рок история още през 1988г. За повече от 25 години бандата взривява българската публика със скандалните си текстове, динамичната си музика и неповторимата атмосфера. След няколко трансформации през годините, днес групата е в състав:

Владимир Попчев – бас
Стоян Тенев – китара
Огнян Кьосовски – ударни
Иван Гатев – вокал

Още информация – в официалния сайт на бандата:http://www.kontrolband.com/

РЕВЮ също започват началото на своята музикална история още през 1985г. В основата на първоначалното сформиране стоят имената на Васил Гюров, Димитър Воев и Кирил Манчев. Музикантите създават култовата банда със звучното име „Кале“, която по-късно еволюира в „Ревю“.

С няколко промени в музикантския състав, днес бандата е сформирана от Кристина Серафимова – вокали, Веселин Йовчев – китари, Деян Драгиев – барабани и Васил Гюров – бас и вокали.

Повече информация за бандата можете да намерите във фейсбук страницата на адрес: https://www.facebook.com/Revuband

Това ще е първият общ концерт на двете банди в клуба, като билети за събитието могат да бъдат намерени на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM.

Седмица по-късно, на 25.09 отново на сцената в голямата зала ще излязат три от най-успешните съвременни певици – Рут, Миленита и Белослава. Това ще бъде вторият концерт на изпълнителките под покрива на *MIXTAPE 5*. През декември миналата година форматът отбеляза голям успех, привличайки повече от 600 фенове, жадни за красива и качествена музика на живо.

Приятната изненада за посетителите на *MIXTAPE 5* през този сезон е акустичната трансформация на A-Side. Голямата зала на клуба ще предложи на меломаните чувствително по-дълбок и плътен саунд, благодарение на обновената озвучителна система и допълнителните подобрения в акустиката на помещението.

Тагове: , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

WordPress Themes