The World of Drum and Bass на Spirit of Burgas 2015 (8 август @ Бургас)

Събития (минали) — От на юли 6, 2015 в 11:35

SPIRIT of Burgas ще продължи традицията да предлага най-доброто от света на Дръм енд Бейс музиката. В нощта на 8-ми август на главната сцена и веднага след английската сензация KASABIAN, един след друг ще видим Calyx & TeeBee (RAM), Danny Byrd (Hospital Records), The Prototypes (Viper Records), MAZTEK (Virus, Renegade Hardware), DJ SS, Tribe Steppaz и MC Biggie (Formation Records).

Водачи в листата са хитовите изпълнители от титаните RAM Records – Calyx & TeeBee.  Броени дни след като издадоха поредното си униклано видео, двете легенди обещават да разтърсят родните меломани със специално изпълнение на 6 дека, а дългогодишната им работа и десетките награди са гаранция за качество от друго измерение.

Следващият в групата е представителят на институцията, наречена Hospital Records – Danny Byrd. Той е един от първите „доктори“, подписали с лейбъла, а фактът, че продължава да управлява сцената с всяко свое ново парче и до ден днешен, говори еднозначно за неговите качества. Англичанинът е непрестанен обект за колаборации, а видеата му с артисти от ранга на Netsky и Roni Size и ремиксите, направени за него от самите Sigma, ни карат само да мечтаем за онова, което ще чуем от него на плажа в Бургас.

Селекцията продължава с един от най-актуалните проекти на световната сцена – The Prototypes. Момчетата тъкмо издадоха дебютния си албум “City of Gold” за откривателите на таланти Viper Records, а ремиксите им на Avicii, Ed Sheeran, Bingo Players, Hadouken, Modestep, AlunaGeorge, Fleur, Ian Carey feat. Snoop Dogg и Don Diablo могат да ни уверят, че са сред следващите големи звезди на музикалната сцена.

Няма да мине и без тежката артилерия в селекцията, защото специално за случая ще ни посети един от основните представители на Renegade Hardware и Virus – MAZTEK (Италия). Освен богатата палитра от лейбъли, за които той е издавал, трябва да се отбележи, че доста често се занимава и с хип-хоп, като освен парче с Forreign Beggars, той е човекът, отговорен за една немалка част от инструменталите на DOPE D.O.D.

Последни в международната селекция, но не и по важност, са резидентите на The World of Drum and Bass и Formation Records – DJ SS + Tribe Steppaz + MC Biggie. Formation Records e най-дълго съществуващият Дръм енд Бейс лейбъл с над 25 години история, a разнообразието от артисти в каталога им включва имена като Nero, Carl Cox, Shy FX, Dj Hazard и много други. Парти брандът The World of Drum and Bass е основна причина за разпространението на тази музика навсякъде по света и през годините мрежата от събития обхваща най-големите музикални форуми. Ако има държава, в която се слуша Дръм енд Бейс, то там има и The World of Drum and Bass.

Още от първото издание на SPIRIT of Burgas партньорството с HMSU доведе в Бургас едни от най-актуалните имена от световната денс сцена. Тази година се затвърждава идеята фестивалът да предлага най-интересната селекция през горещите месеци и едно е сигурно – това ще е най-силното Дръм енд Бейс събитие за годината!

SPIRIT of Burgas ще се проведе на 7 и 8 август на централен плаж Бургас, а сред останалите потвърдени имена са ROBBIE WILLIAMS (UK), KASABIAN (UK), MILOW (BE), KWABS (UK), STEREO MCs dj set (UK), BASSKA (RO), CONQUERING LION (MK), както и най-добрите български групи и артисти.

Билети на цени от 60 лева за 8-ми август и 99 лева за 7-ми август може да закупите от OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са  още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август), VIP трибуни със седящи места (и за двата дни), както и двудневни билети за целия фестивал.

Още новини и информация може да намерите на www.Spiritofburgas.com

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

WordPress Themes