Jaya The Cat на живо в София! (2 юли @ Маймунарника)

Събития (минали) — От на юни 22, 2015 в 11:09

Jaya The Cat се завръщат за ежегодния си летен концерт в България!
Традиционно, организатор на събитието е „Строежа“, а домакин клуб „Маймунарника“, в Борисовата градина. Американско-холандската ска-реге банда ще забавлява родната публика на 2 юли, четвъртък.

JAYA THE CAT са една от най-любимите чужди клубни банди у нас. Групата посещава страната ни всяка година от 2008-а насам, като интересът към тях е винаги на лице.

Jaya са пълнили места като „Маймунарника“, „Mixtape 5“, „Blue Box“, „RBF“, „Строежа“ в София, „Конюшните на Царя“ и „Петното“ в Пловдив, „Cubo“ и „Zone51“ във Варна, и тяхната музика и шоутата им са вече добре познати в цяла България.

Освен популярните песни от досегашните албуми – ‘Thank You Reggae, Forward, Here Come The Drums, ‘Good Morning’, ‘Hello Hangover’, ‘Final Salution’, ‘El Camino’, ‘Are You With Me’, ‘Drug Squad’ и много други, бандата е подготвила и две парчета от предстоящия им за записване албум.

Билети за концерта на Jaya The Cat на 2 юли вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 15 лв. на предварителна продажба и 20 лв. на самата дата и място. Каси – Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, Маймунарника, както и онлайн през сайта на компанията.

Събитията с участието на групата се радват на добра посещаемост в Маймунарника, с оглед на което се препоръчва предварителното закупуване на билети!

Повече за Jaya The Cat ще намерите на:

Official sitehttp://jayathecat-band.com/
Facebook:
 https://www.facebook.com/JayaTheCat

Тагове: , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

WordPress Themes