Soul Fiction открива летния сезон (30 май @ Бар „Tell Me“)

Събития (минали) — От на май 20, 2015 в 21:43

Новият музикален проект Soul Fiction открива летния сезон с голямо парти на 30 май в столичния бар Tell Me.

Родният ни музикален проект Soul Fiction открива летния сезон с голямо парти на 30 май! През лятото ще ни срещне с Cincity и Zepherin Saint във Варна.

Soul Fiction предварително поставя началото на летния сезон с голямо парти на 30 май в столичния бар „Tell Me„. Музикалната селекция ще бъде в стила на афро, латин, дийп и соулфул хаус ритмите, а не нея ще се погрижат George Quest & Soulful Traveller.

Soul Fiction често обогатяват своите ивенти, канейки различни гост-музиканти, които импровизират на живо. За предстоящото градинско прати екипът отново няма да изневери на традицията, като специален гост на предстоящото събитие ще е Живко Василев. Той ще допринесе за магията на вечерта с невероятното си живо изпълнение на кавал.

Концепцията е добре позната на всички, които следят отблизо развитието на проекта, а събитието в бар „Tell Me“ ще бъде и своеобразна подготовка за серията морски партита през юни и август, когато еклектичното музикално пътешествие продължава.

Две от големите летни събития, които са ни подготвили George Quest & Soulful Traveler, ще се състоят в сърцето на морската ни столица, на сцената на плажния бар „Кубо“ във Варна. На 20 юни Soul Fiction ще представят за първи път на родна земя диджей кралицата на европейската афро хаус сцена – Cincity,  която пристига за сет, изпълнен с много африкански вибрации, фънки бийтове и соулфул мотиви.

Cincity e eдно от най-значимите и познати имена в Холандия и е редовен участник на Amsterdam Dance Event (ADE). Може би африканските корени на чаровницата са виновни за пленителната енергична музика и свежия вайб, с които са известни нейните партита – гаранция за много танци и усмивки. На 20-ти юни ще се убедим в това на пясъка до морето в бар „Кубо“.

SFCincity

Следващият гост, който Soul Fiction ще има удоволствието да представи, е легендарният диджей и продуцент Zepherin Saint, който месец по-късно ще гостува отново в бар „Кубо“ на 22-ри август. Англичанинът е култово име, чиято мистична личност навлиза в лондонските ъндърграунд среди още през 1983-а година. Тогава той е едва на 13 години и помага с техниката за партита, на които е прекалено малък да присъства.

Получава своето музикално “висше образование“ още в ранна възраст,  когато се сблъсква с имена като Frankie Knuckles, Tony Humphries и David Morales, работейки в революционния за времето си лондонски магазин за плочи Black Market Records.

SFZepherin Saint 3

През 2009 г. основавa култовия лейбъл Tribe Records, под мотото „One Sound, One People“ (“Една музика, един народ”). С годините компанията се превръща в еталон за качество и във водещ лейбъл за дийп. соулфул и афро хаус музика. Звученето на Tribe Records e световно признато, а самият Zepherin организира редовно клубни вечери в Лондон, Париж, Торонто, Маями, както и фестивалът в Гърция – Can You Dance To My Beat?

На 22-ри август Zepherin Saint ще ни подари едно музикално изживяване и уникалния шанс да се докоснем до това емблематично име и музиката на Tribe Records.

Soul Fiction (Soulful Traveller & George Quest)

Soul Fiction кани всички на първото си парти за летния сезон на 30 май в столичния бар Tell Me, което се явява и генерална подготовка за двете супер събития в бар „Кубо“ във Варна това лято, съответно на 20-ти юни със Cincity и на 22-ри август със Zepherin Saint, след които – бъдете сигурни – ще останете емоционално и енергийно заредени за дълго време .

Събитията се организират от Soul Fiction и ще бъдат подкрепени от диджеите основатели на проекта – Soulful Traveller & George Quest.

Официален линк към събитието: https://www.facebook.com/events/1589291511343429/1589528581319722/

Тагове: , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes