Fixate – ‘Throwback Therapy’ EP (Exit Records) (ревю/видео)

Видеоклипове, Ревюта — От на април 28, 2015 в 15:32

Fixate дебютира самостоятелно за Exit Records с разцепващо EP! Вижте клипа към парчето ‘Throwback Therapy’. Видеото безспорно е едно от най-оригиналните и забавни, които сме виждали някога!

Ако трябва да си изберем 3 любими дръм и бас лейбъла, то Exit Records ще е сред тях. Дори и да не трябва да избираме, сигурно сте забелязали, че отразяваме доста от нещата покрай лейбъла и собственика dBridge.

В края на месец март за Exit излезе дебютният албум на Mark System – ‘Final Approach. Преди това пък най-накрая дочакахме култовия ‘Imperial на Skeptical, a 2014-та завърши с ‘Out An Bad‘ на Chimpo, където всъщност видяхме и името на Fixate за пръв път. Двамата работят заедно по 2 трака.

Ще ви кажем, че артистът е 90-ти набор и тепърва ще срещате името му по-често, a то всъщност е Declan Curran. До момента има едно дигитално издание от миналата година за лейбъла на Dexta Diffrent Music, а сега дебютира и за Exit.

EP-то носи името Throwback Therapy и идеята зад него е точно една музикална терапия от миналото. Всички парчета стилово са дръм и бас примесен с модерния фуутуърк/джуук звук, но безспорно се усеща и една рейв/джънгъл атмосфера.

Видеото шокира по един много забавен и интригуващ начин, като с ръка на сърцето си признаваме, че сме безкрайно впечатлени. Концепцията е на самия Fixate, Will De Val стои зад графичния дизайн, а продуцент и аниматор е Gary Carpenter.

Клипът ни вкарва в една 8 битова видео игра (тип Super Mario), в която виждаме лицата на голяма част от артистите, представляващи Exit Records! Започваме с избора на играч и освен главния ни герой Fixate виждаме също Mark System, Skeptical, както и Stray и Calibre, които са заключени. (Може би следващите 2 издания за лейбъла ще са именно техни?)

Играчът ни си събира плочи, но в един момент се сблъсква с едно подобие на Donkey Kong, което всъщност е Chimpo! След като го побеждава, Fixate се бори с двуглавата ламя в лицето на Om Unit и Sam Binga! Следващият враг е в лицето на Dub Phizix и Strategy, които са представени като два БИЗОНА (Buffalo!).

Последният бос, разбира се, е dBridge, който призовава на помощ своите помощници в лицата на SP:MC, Fracture, Alix Perez и Kid Drama! Fixate успява да ги победи чрез помощта на син Т-Рекс и 2 базуки. GAME OVER!

Повече за Fixate и Exit Records ще намерите на:

Official site: http://www.exitrecords.co.uk/
Twitter: https://twitter.com/fixate_uk
https://twitter.com/ExitRecordsUK
Facebook: https://www.facebook.com/fixateuk
https://www.facebook.com/exitrecordsuk
Soundcloud: https://soundcloud.com/fixate_uk
https://soundcloud.com/exitrecords

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes