Sonny Fodera идва специално за рождения ден на „Addicted to Music“ – радио NOVA (14 март @ клуб YALTA)

Събития (минали) — От на март 10, 2015 в 12:43

Едно от емблематичните предавания на радио NOVA – „Addicted To Music„, празнува петата си годишнина на 14 март в YALTA Club

Addicted To Music – едно от емблематичните предавания на радио NOVA с DJ Silver и DJane Koki, е част от програмата на радиото, което пуска най-доброто от световния и български електронен звук, вече пет години! Партито по случай рождения ден е на 14 март в YALTA Club. Специално за купона идва австралийският диджей SonnyFodera, създател на лейбъла Beatdown, за който българските диджеи неотдавна издадоха парчета!

„Addicted To Music“ присъства в програмата на 101.7 FM и се излъчва всеки понеделник от 18:00 до 20:00 в ефир и на www.radionova.bg. DJ Silver и DJaneKoki са сред малкото българи, които са пускали на AmsterdamDanceEvent и имат парчета, издадени от лейбъли като Beatdown, Warung Recordings на световноизвестния бразилски клуб Warung, австрийския Mjuzieek Digital и италианския Stereophonic.

SONNY FODERA

Австралиецът Sоnny Fodera стартира кариерата си като музикален продуцент, но скоро става един от най-младите и бързо развиващи се хаус диджеи. Работил е с артисти като Mark Farina, Jay-J, Inland Knights, Audio Jack, James Curd и др.

Запазена марка на Fodera е качественият хаус елементи от джаз, фънк и хип хоп. Името на диджея присъства в афишите на почти всички по-големи партита на Defected Records в цял свят, а известният английски лейбъл често издава негови продукции и ремикси.

Партито на 14 март с DJ Silver, DJane Koki и Sonny Foderaсе очертава поредната чакана колаборация между най-отдадените посланици на електронния звук в България – радио NOVA и клуб Yalta Club

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes