ONYX & ТУЛИМ + DJ Illegal & DJ Igorskee (18 април @ Студио “Орфей”)

Събития (минали) — От на март 24, 2015 в 09:36

Phat Bride Productions явно са си поставили за цел да взривят родната сцена от качествени събития! Следващото такова ще се случи на 18-ти април в Студио Орфей„, където ще гостуват легендите ONYX.
О
свен тях ще чуем и украинците ТУЛИМ, подкрепени от родните DJ Unkle Billy и DJ Brigx.

–––––––––––

Има групи, които колкото и пъти да дойдат в България, все ще им е малко. И на тях, и на публиката. Може би в този контекст art-moving платформата Phat Bride Productions отново ще доведат неостаряващите, а единствено растящи Onyx.

http://onlinepharmacy-cialis.com/

Това ще е поредното посещение на Sticky Fingaz и Fredro Starr на наша територия, но това не пречи всяко следващо да е в пъти по-силно. Последното им участие беше отново по покана на Phat Bride и се състоя миналата година. Тогава, cialis generic заедно с Dope D.O.D., бандата препълни клуба и остави още куп хора отвън.

Този път към ветераните от Onyx ще се присъединят украинците Тулим, които въпреки крехката си възраст мачкат с тежкото си звучене.

Onyx са сформирани в далечната 1988 http://onlinepharmacy-cialis.com/ година, а първият си сингъл издават през 1990 г. Три години по-късно излиза техният свръхуспешен албум ‘Bacdafucup’. От тогава насам бандата не спира работа, издавайки редица съвместни и солови проекти.

Последният им за момента албум излиза през изминалата година със заглавие ‘Wakedafucup‘ и се придържа към познатия хардкор стил.

Бандата Тулим е съставена от KyLЯ и RYLEZ, които започват своите занимания с музика от ранна възраст. Под името Тулим започват да се подвизават през 2008 година. До момента имат два издадени албума и редица интересни колаборации. Заедно с тях идва DJ Igorskee, който е в топ 3 на диджейте в Украйна. Той ще направи демонстрация на своите умения с грамофоните, с което ще допринесе за хип хоп атмосферата.

От българска страна, за да покажат своите умения зад грамофоните, ще застанат DJ Unkle Billy и DJ Brigx.

БИЛЕТИ:

Всички, които искат да видят дебюта на Тулим на родна сцена onlinepharmacy-cialis.com и поредното смазващо шоу на Onyx, могат да се насочат към касите на Ticketlogic в страната. Там билетите очакват своите доволни http://onlinepharmacy-kamagra.com/ собственици. За най-мързеливите и нетърпеливите остава вариантът по телефона – 0887 333 112.

Официален линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1547933438817760/

Повече за Phat Bride Productions, Onyx и Тулим ще намерите на:

Phat Bride ProductionsМ
http://phatbride.com/

https://www.facebook.com/phatbride

Onyx:
http://www.onyxhq.com/
https://www.facebook.com/onyxdomain

Тулим:
http://tylum.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/tulymkyiv

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes