ONE MAN PARTY с мултиталантливия Иван Шопов (4 април @ Студио “Орфей”)

Събития (минали) — От на март 29, 2015 в 17:41

Родният музикален гений Иван Шопов ще представи 4-те си актуални музикални проекта пред българските си фенове! Дата е 4-ти април, а мястото – Студио „Орфей„.

Публиката ще може да се наслади на 7-часов ексклузивен сет от Иван Шопов, Drum Kid, Balkansky и Cooh, но уловката е, че артистичните персонажи са четирима, а човекът – един! На 4-ти април в Студио „Орфей“ Иван Шопов ще разкрие всичките си алтер егота пред родната публика.

Обичан от феновете както по света, така и в родината си, Иван Шопов – родом от град Троян, е диджей, продуцент и художник, който понастоящем завладява целия свят с иновативните си музикални и арт проекти.

Началото на уникалното събитие за родната електронна сцена ще бъде дадено още в 23:00 часа, когато Иван Шопов ще открие музикалното пътешествие с авторска амбиент селекция.

БALKANSKY е проектът на Иван, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Магическото звучене на кавала на световно признатия Теодосий, съчетано с отнасящите бас и електроника на Иван Шопов, поднесени с красивата визуална обвивка на Иво Христов правят БALKANSKY един от най-иновативните и успешни аудио-визуални проекти, излезли от родната сцена през последните няколко години.

Псевдонимът CООH, под който Шопов издава и пуска разтърсващ дръм и бас, е първата музикална трансформация на продуцента. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.

Постепенно артистичният му път го довежда до техно музиката, която създава под името Drum Kid, където нещата стават още по-сериозни и Иван затвърждава позициите си на един от най-сериозните играчи на сцената у нас.

Освен всичко това Иван Шопов е и създател на независимия лейбъл ABCD, който издава както неговата, така и музиката на други млади и талантливи артисти.

С над 70 винилови плочи и повече от 300 издадени сингли зад гърба си той се нарежда до най-успелите български електронни музиканти, а талантът му да твори в толкова различни стилове го прави супер специфичен и любим на всички истински ценители на новаторското електронно звучене.

Събитието One Man Party в София е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase.

БИЛЕТИ Ранно Пиле на цена 10/12 лв. само в магазин „Яко“ /Ул. Граф Игнатиев 43/ или резервирай на 0886 33 33 67.

Стандартни и онлайн билети на цена 15лв. в мрежата на Eventim.bg /OMV, Picadilly, Teхномаркет и др./

Официален линк на събитието във Facebookhttps://www.facebook.com/events/591702927632093/

Повече за Иван Шопов ще намерите на:

Official site: www.ivanshopov.com
www.abcd.ivanshopov.com
Twitter: https://twitter.com/coohmusic
Facebook:
 www.facebook.com/abcd.ivanshopov
Soundcloud: www.soundcloud.com/cooh

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes