N.O.H.A отново в София (23 май @ Sofia Live Club)

Събития (минали) — От на март 12, 2015 в 14:50

На 23 май Sofia Live Club става официална спирка oт европейското турне на космополитната банда Noise of Human Art (N.O.H.A.)!

След поредица от успешни гостувания любимците на хиляди родни меломани ще стъпят отново на българска сцена, за да дадат подобаващ старт на летните музикални емоции.

С  добре познатото си нетрадиционно звучене – смесица от брейкбийт, дръм и бас, етно бас и енергични клубни бийтове, N.O.H.A. ще повдигнат не само настроението, но ще увеличат градуса на забавление до максимум. Няма начин да не си тръгнете от техен концерт изтощен от танци и с широка усмивка.

Групата, превърнала се в посланик на позитивна лятна енергия и утвърдила се като фаворит на българската публика, ще ни зарадва както с емблематичните песни ‘Balkan Hot Step’, ‘Dive In Your Lifeи ‘Tu Café’, така и с последния си сингъл ‘Dinero’.

Когато са на сцената, N.O.H.A. се открояват с енергичните си изпълнения и колоритното си звучене, това е доказано не веднъж от екзалтираните реакции на многобройните феновете по време на техните концерти.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 20 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 25 лева.

Тагове: , , , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes