Dayo и Rawland подгряват The Herbaliser и Rodney P! (20 март @ Sofia Live Club)

Събития (минали) — От на март 6, 2015 в 12:10

DJ Rawland и музиикалния проект DAYO ще подгряват дългоочакваното парти The Herbaliser DJ set feat. Rodney P на 20-ти март в любимия SOFIA LIVE CLUB!

Както ви споменахме ТУК, на 20-ти март сме в Sofia Live Club, за да чуем отново невероятният The Herbaliser. Този път с него идва и британската хип хоп легенда Rodney P!

Родната формация DAYO изгрява на българската музикална сцена през октомври 2014 г. и е в състав Божидар Василев (тромбон), Васил Вутев (барабани), Евден Димитров (бас) и Михаил Филипов (клавишни). Името им означава „‘Радостта пристига'“, а иновативният и смел поглед върху музиката прави звученето им нетрадиционно – комбинация от хип хоп бийтове с живи инструменти.

Силно рамо, от българска страна, ще удари и DJ Rawland, добре познат с участията си в редица столични клубове, който ще застане зад грамофоните веднага след взривяващото участие на британските звезди.

Тандемът от глас и творец Jake Wherry и хип хоп легендата Rodney P обещава шеметно музикално представяне, от което ще си тръгнете с широка усмивка и изтъркани от танци подметки.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 15 лева, могат да бъдат закупени на място в клуба и от http://eventyard.net/sofialiveclub. Цената в деня на партито ще е 20 лева.

Повече информация тук:

https://eventyard.net/events/parties/the-herbaliser-dj-set-feat-rodney-p/218825/

https://www.facebook.com/events/632475376857523/

https://www.facebook.com/pages/SOFIA-LIVE-CLUB/106829925995?fref=ts

https://www.facebook.com/TheHerbaliserOfficial?fref=ts

Тагове: , , , , , , , , , ,

0 мнения

Бъдете първият, оставил мнение!

Оставете мнение


Nice Theme

Nice Theme
WordPress Themes